GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε πύρινο κλοιό η Ζάκυνθος - Έρευνες της Ε.Υ.Π. για τα αίτια των πυρκαγιών - ΦΩΤΟ

Νέα μέτωπα και αναζωπυρώσεις υπάρχουν μέχρι αυτή την ώρα στο νησί της Ζακύνθου, αφού οι άνεμοι δεν έχουν ελαττωθεί, δυσχεραίνοντας το έρ...


Νέα μέτωπα και αναζωπυρώσεις υπάρχουν μέχρι αυτή την ώρα στο νησί της Ζακύνθου, αφού οι άνεμοι δεν έχουν ελαττωθεί, δυσχεραίνοντας το έργο της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Το νησί κηρύχθηκε σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης για διάστημα 3 μηνών, από τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη Καπάκη, μετά από αίτημα του Δήμου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα τεράστια προβλήματα λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών που συνεχίζουν να μαίνονται σε όλο το νησί.

Αυτή τη φορά την όλη διαχείριση της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης αναλαμβάνει αποκλειστικά η Αντιπεριφέρεια Ζακύνθου.

Έρευνες για τα αίτια που προκάλεσαν τις συνεχείς πυρκαγιές των τελευταίων εικοσιτετραώρων και που οφείλονται, όπως όλα δείχνουν, σε εμπρησμό, διενεργεί κλιμάκιο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.) που βρίσκεται από τα ξημερώματα στο νησί.

Πηγή: imerazante

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση