GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε ψυχιατρική κλινική είχε νοσηλευθεί ο άνδρας που μαχαίρωσε τον Δήμαρχο Ελευσίνας

Το κίνητρο της επίθεσης του 35χρονου συμβασιούχου κατά του δημάρχου Ελευσίνας, Γιώργου Τσουκαλά, τον οποίο μαχαίρωσε δύο φορές στον μηρ...


Το κίνητρο της επίθεσης του 35χρονου συμβασιούχου κατά του δημάρχου Ελευσίνας, Γιώργου Τσουκαλά, τον οποίο μαχαίρωσε δύο φορές στον μηρό, μέσα στο γραφείο του, δεν έχει σχέση με τη λήξη της σύμβασής του με τον Δήμο Ελευσίνας, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.
Ο δράστης, που συνελήφθη λίγο μετά το περιστατικό, το οποίο συνέβη στις 12 το μεσημέρι, κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας Ελευσίνας. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 35χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευθεί παλαιότερα σε ψυχιατρική κλινική δημόσιου νοσοκομείου των βορείων προαστίων.
Όσον αφορά τον δήμαρχο Ελευσίνας, διακομίστηκε αμέσως στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση