GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ - Σκότωσαν έγκυο για να πάρουν το μωρό της - ΦΩΤΟ

Σοκ έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για τη δολοφονία μίας 22χρονης γυναίκας που βρισκόταν στο όγδοο μήνα κύησης στη...


Σοκ έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για τη δολοφονία μίας 22χρονης γυναίκας που βρισκόταν στο όγδοο μήνα κύησης στη Βόρεια Ντακότα των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, πίσω από τη φρικτή δολοφονία της Savanna LaFontaine-Greywind κρύβεται ένα ζευγάρι που ήθελε να κλέψει το αγέννητο παιδί της.

Η άτυχη γυναίκα εξαφανίστηκε στις 19 Αυγούστου. Η σορός της εντοπίστηκε στον ποταμό Red River την Κυριακή.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανακοίνωσε ότι πρόκειται για δολοφονία. Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός ζευγαριού, του 32χρονου William Hoehn και της 38χρονης Brooke Crews.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, οι δύο συλληφθέντες δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν πώς είχαν ένα νεογέννητο βρέφος και έδωσαν στην αστυνομία δύο διαφορετικές εκδοχές στις καταθέσεις τους. Η αστυνομία εικάζει ότι το υγιέστατο κοριτσάκι είναι η κόρη της άτυχης γυναίκας, κάτι το οποίο αναμένεται να επιβεβαιωθεί μέσω εξέτασης DNA.

Πηγή: BBC, nypost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση