GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την χαστούκισε φωνάζοντάς της έξαλλος: “δεν υποφέρεσαι”

Στο αφιέρωμα του Down Town για τη Ζωή Λάσκαρη, αναδημοσιεύτηκε και μία δήλωση του Παντελή Παλιεράκη, ο οποίος ήταν υπεύθυνος τεχνικός στ...


Στο αφιέρωμα του Down Town για τη Ζωή Λάσκαρη, αναδημοσιεύτηκε και μία δήλωση του Παντελή Παλιεράκη, ο οποίος ήταν υπεύθυνος τεχνικός στα στούντιο της Φίνος Φιλμ, από συνέντευξη που είχε δώσει το 1989 στο περιοδικό “Πρόσωπα”.

«Δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι τι περάσαμε με τη Ζωή. Ο Φίνος της νοίκιασε ένα διαμέρισμα και μετά της το επίπλωσε. Σε εκείνο το διαμέρισμα στεκόμουν κάθε πρωί και την περίμενα να κατέβει να την πάω στο γύρισμα, αλλά εκείνη δεν εμφανιζόταν ποτέ. Κοιμόταν, γιατί η Ζωίτσα όλο το βράδυ γλένταγε και χόρευε. Και που να καταλάβει ότι ένα ολόκληρο συνεργείο καθόταν και την περίμενε. Μια μέρα έσπασα την πόρτα του διαμερίσματος για να μπω μέσα γιατί δεν άνοιγε και άρχισα να την ψάχνω. Βλέπω τη Ζωή ξαπλωμένη σε μια πολυθρόνα.

“Τι με ξυπνάς τέτοια ώρα;” μου λέει. Την πήρα κοιμισμένη, την έβαλα στο sport μου αμάξι, την τύλιξα με μια κουβέρτα και την πήγα στο γύρισμα που γινόταν στην Πάρνηθα. Ο Φίνος κάποια στιγμή δεν άντεξε.

Τη χαστούκισε φωνάζοντας έξαλλος: “Δεν υποφέρεσαι!”. Η Ζωή έβαλε τα κλάματα κι έπεσε στην αγκαλιά της γυναίκας του, Τζέλλας και ύστερα από λίγο ήρθε ο Φίνος και της ζήτησε συγγνώμη. Άπειρα τέτοια περιστατικά είχαν συμβεί με τη Ζωή.

Αλλά πάντα ο Φίνος και η Τζέλλα τη συγχωρούσαν. Την είχαν σαν παιδί τους και μάλιστα κάποια στιγμή ήθελαν να την υιοθετήσουν», είχε αναφέρει ο Παντελής Παλιεράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση