GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόντρα Τσίπρα - Μητσοτάκη για το… απουσιολόγιο στη Βουλή

Αντιπαράθεση για το... απουσιολόγιο είχαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της ΝΔ,...


Αντιπαράθεση για το... απουσιολόγιο είχαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Μπήκατε στην αίθουσα στη μέση της ομιλίας μου. Χαίρομαι που σας κρατώ στη Αθήνα, σας κόβω από τα μπάνια σας και τις διακοπές σας, σας κρατώ εδώ σε εγρήγορση να έρχεστε να αντιπαρατίθεστε μαζί μου σε επίπεδο ιδεολογικό» είπε ο Πρωθυπουργός στον πρόεδρο της ΝΔ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Λίγο αργότερα, όταν ανέβηκε στο βήμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης επεσήμανε ότι και ο Πρωθυπουργός με τη σειρά του επέλεξε να απουσιάζει από την αίθουσα της Ολομέλειας. «Θα ήθελα πολύ να ήταν εδώ ο κ. Τσίπρας να μου απαντήσει αυτός σε αυτά τα οποία του λέω» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την απουσία του Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης αιτιολόγησε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Τάσος Κουράκης. Απευθυνόμενος προς τον κ. Μητσοτάκη και ενώ εκείνος κατέβαινε από το βήμα του ομιλητή, ο αντιπρόεδρος εξήγησε ότι ο πρωθυπουργός, μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του, ανέμενε την απάντηση του προέδρου της ΝΔ, ωστόσο εκείνος δεν ήταν καν στην αίθουσα, οπότε και αποχώρησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση