GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποδοκίμασαν τη Μέρκελ σε προεκλογική της ομιλία

«Η Μέρκελ πρέπει να φύγει», «Ψεύτρα, ψεύτρα», φώναζε ομάδα υποστηρικτών της Εναλλακτικής για την Γερμανία (AfD) κατά τη διάρκεια προεκλο...


«Η Μέρκελ πρέπει να φύγει», «Ψεύτρα, ψεύτρα», φώναζε ομάδα υποστηρικτών της Εναλλακτικής για την Γερμανία (AfD) κατά τη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας της Καγκελαρίου σε κεντρική πλατεία της πόλης Κβέντλινμπουργκ, στην Σαξονία-Άνχαλτ. «Μερικοί πιστεύουν ότι τα προβλήματα των ανθρώπων στην Γερμανία λύνονται με φωνές. Εγώ δεν το πιστεύω, όπως δεν το πιστεύει και η πλειοψηφία των ανθρώπων σε αυτή την πλατεία», απάντησε η Άνγκελα Μέρκελ και συνέχισε επί 30 λεπτά την ομιλία της, εν μέσω σφυριγμάτων και συνθημάτων.

Για μία ακόμη φορά η κυρία Μέρκελ επανέλαβε ότι οι πρόσφυγες είναι ευπρόσδεκτοι στην Γερμανία, καθώς «η ποικιλομορφία δίνει δύναμη στη χώρα», παραδέχτηκε ωστόσο ότι δεν πρέπει να υπάρξει επανάληψη του μεγάλου κύματος του 2015. Η πολιτική της στο προσφυγικό ήταν και το κεντρικό θέμα των διαφωνούντων που είχαν συγκεντρωθεί στον χώρο της ομιλίας της και κρατούσαν πλακάτ με συνθήματα όπως «Πήγαινε στους μουσουλμάνους», «Άντε χάσου, Μέρκελ», «Το Ισλάμ δεν ανήκει στην Γερμανία» και «Σώστε το Σύνταγμα από την Μέρκελ». Πολλοί από αυτούς φορούσαν κονκάρδες της AfD.

Η σημερινή συγκέντρωση ήταν μόλις η δεύτερη της Καγκελαρίου στην πρώην ανατολική Γερμανία ενόψει των εκλογών της 24ης Σεπτεμβρίου. Την περασμένη εβδομάδα, σε εκδήλωση στην πόλη 'Αναμπεργκ-Μπούχολτς της Σαξονίας, δέχτηκε και πάλι γιουχαϊσματα και συνθήματα αποδοκιμασίας από οπαδούς της AfD, η οποία εμφανίζεται ιδιαίτερα ισχυρή στα πρώην ανατολικά κρατίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση