GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το προφίλ της Ριέκα

Η Ριέκα θα είναι εκ των αντιπάλων της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League. Η συγκεκριμένη ομάδα κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορ...


Η Ριέκα θα είναι εκ των αντιπάλων της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League. Η συγκεκριμένη ομάδα κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της και το τέταρτό της Κύπελλο την περασμένη σεζόν. 

Ιδρύθηκε το 1946, χρώματά της είναι το άσπρο και το γαλάζιο, ενώ έδρα της το «Στάντιον Ρουγέβιτσα» (8.300 θεατές).

Στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League απέκλεισε με δύο νίκες τη Νιου Σέιντς από την Ουαλία (2-0, 1-5) και έκανε την έκπληξη απέναντι στη Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ με δύο ισοπαλίες (1-1, 0-0). Διεκδίκησε την πρόκρισή της στους ομίλους του Champions League απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά παρότι προηγήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης», αποκλείστηκε με δύο ήττες, 2-1 στο Φάληρο και 0-1 στην Κροατία.

Στον πάγκο της έχει τον Σλοβένο Ματίας Κεκ. Ο Κροάτης διεθνής μέσος Φίλιπ Μπράνταριτς, ο Ελβετός επιθετικός Μάριο Γκαβράνοβιτς και ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Χέμπερ είναι μάλλον οι καλύτεροι παίκτες της.

Το 1978 και το 1979 είχε αντιμετωπίσει τον Άρη και τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Βαλκανικό Κύπελλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση