GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η άγνωστη σχέση της Νταϊάνα με τον Κέβιν Κόστνερ

Η πριγκίπισσα και ο σταρ, θα μπορούσε να είναι ο τίτλος μιας χολιγουντιανής ταινίας, ωστόσο, δεν πρόκειται απλά για σενάρια αλλά για μια...


Η πριγκίπισσα και ο σταρ, θα μπορούσε να είναι ο τίτλος μιας χολιγουντιανής ταινίας, ωστόσο, δεν πρόκειται απλά για σενάρια αλλά για μια πραγματική αποκάλυψη που αφορά την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον Κέβιν Κόστνερ.

Όπως αναφέρει η "Ελευθερία του Τύπου", ο πρώην αστυνομικός στην Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου και πρώην επικεφαλής από το 1995 έως το 1998 της ειδικής υπηρεσίας των 450 που φρουρούσαν την βασιλική οικογένεια, Ντάι Ντέιβις, ανέφερε στην ιταλική Huffinghton Post αποκαλυπτικά στοιχεία για τη ζωή της πριγκίπισσας μετά τον χωρισμό της από τον Κάρολο το 1996.

Ο Ντέιβις, δεν δίστασε να μιλήσει για την προσωπική ζωή της Λαίδη Ντι και μάλιστα έδωσε μια παντελώς άγνωστη μέχρι τώρα πληροφορία: Ότι είχε ερωτική σχέση με τον διάσημο Αμερικανό ηθοποιό.

Μάλιστα ο Κόστνερ της είχε προτείνει να παίξει και πρωταγωνιστικό ρόλο στο σίκουελ της ταινίας "The Bodyguard". Ωστόσο, η ίδια αρνήθηκε.

Αν εκείνη δεχόταν, θα υπήρχε συνέχεια στην ιστορία. Φυσικά το σενάριο θα προσαρμοζόταν αναλόγως, αφού μια πριγκίπισσα θα ερωτευόταν τον σωματοφύλακά της. Εκείνη αρνήθηκε τον ρόλο και είπε "όχι" στη χολιγουντιανή βιομηχανία, δεν έμεινε όμως καθόλου αδιάφορη στο φλερτ του Κέβιν Κόστνερ.

Το ειδύλλιο ξεκίνησε και κανείς δεν είχε καταλάβει το παραμικρό. Τελικά δεν είχε μεγάλη διάρκεια, καθώς μια τέτοια σχέση δεν θα μπορούσε να μείνει κρυφή για πολύ καιρό.

Κύριο μέλημα της Νταϊάνα ήταν να συμπεριφέρεται με διακριτικότητα στην προσωπική της ζωή για να μη φέρει σε δύσκολη θέση τη βασίλισσα Ελισσάβετ, σύμφωνα πάντα με τον Ντάι Ντέιβις.

Έδωσε ακόμη πιο "πιπεράτες" λεπτομέρειες και για άλλους... λύκους από την προσωπική ζωή της διάσημης πριγκίπισσας.

"Μετά τον χωρισμό της από τον Κάρολο η πριγκίπισσα είχε τουλάχιστον 20 εραστές. Της άρεσε η συντροφιά των ανδρών και της άρεσε το 'κυνήγι', να την κυνηγούν ή να κυνηγά άνδρες, συχνά παντρεμένους", δήλωσε ο πρώην αξιωματικός της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου.

Πηγή: Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση