GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει η εξομολόγηση διάσημης τραγουδίστριας: Σκέφτομαι την αυτοκτονία - ΒΙΝΤΕΟ

Μία δημόσια εξομολόγηση που συγκλονίζει και προκαλεί μεγάλη ανησυχία για την ψυχολογική της κατάσταση έκανε η διάσημη τραγουδίστρια Σίνε...


Μία δημόσια εξομολόγηση που συγκλονίζει και προκαλεί μεγάλη ανησυχία για την ψυχολογική της κατάσταση έκανε η διάσημη τραγουδίστρια Σίνεντ Ο'Κόνορ σε ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Στο 12λεπτο βίντεο αποκαλύπτει ότι ζει μόνη της και ότι δίνει μάχη καθημερινά για να παραμείνει στη ζωή.

"Ζω σε ένα δωμάτιο σε μοτέλ στο Νιού Τζέρσεϊ. Είμαι μόνη μου. Και δεν υπάρχει κανείς στη ζωή μου εκτός από το γιατρό μου, τον ψυχίατρό μου - ο οποίος είναι ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο και με λέει ήρωα - και δεν υπάρχει κάτι άλλο που να με κρατάει ζωντανή αυτήν τη στιγμή. Και αυτό είναι λίγο άθλιο. Θέλω όλοι να ξέρουν τι μου συμβαίνει και για αυτό γυρίζω αυτό το βίντεο" λέει η 50χρονη τραγουδίστρια και συνεχίζει:

"Η πνευματική ασθένεια δεν είναι όπως τα ναρκωτικά, δεν νοιάζεται για το ποιος είσαι και το χειρότερο είναι το στίγμα που αφήνει. Ξαφνικά όλοι όσοι υποτίθεται ότι σε αγαπούν και σε φροντίζουν σου συμπεριφέρονται σαν σκουπίδι. Είναι σαν κυνήγι μαγισσών. Αν εξαρτιόταν μόνο από εμένα θα είχα φύγει. Θα πήγαινα να βρω τη μητέρα μου... Γιατί τα τελευταία δύο χρόνια περπατώ μόνη μου στη Γη σαν τιμωρία γιατί έχω ψυχολογικό πρόβλημα και εκνευρίζομαι γιατί κανείς δεν με φροντίζει".

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση