GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΛΑΘΟΣ ΣΤΙΓΜΗ! Στις Πρέσπες ο πρωθυπουργός κι από δίπλα ο ...Λιάνης

Ιωάννα Ξέρα    Στις Πρέσπες ο Πρωθυπουργός πολύ φιλότεχνος , να ήταν και φυσιολάτρης όμως ,να έτρεχε τώρα στη Ζάκυνθο η στα Γιάννενα η ...


Ιωάννα Ξέρα  
Στις Πρέσπες ο Πρωθυπουργός πολύ φιλότεχνος , να ήταν και φυσιολάτρης όμως ,να έτρεχε τώρα στη Ζάκυνθο η στα Γιάννενα η αλλού να αρπάξει τη μάνικα να δώσει αέρα στα πυροσβεστάκια μας ..θα τον ψήφιζα μετά ...😨.

Harris Kodopoulos

Ούτε...τουίτ δεν πρόκαμε να κάνει για τη φωτιά στη Ζάκυνθο.
Προτεραιότητα η διασκέδαση και η συναυλία του Πουλόπουλου στις Πρέσπες.
Μαζί με την Περιστέρα.
Από κοντά και ο...Λιάνης, γνωστός γλυψιματίας.
Που ξέρεις στο μέλλον?
Τόσες θέσεις οργανισμών..!!😄🤑🤑
-------------------------------

Την συναυλία-αφιέρωμα στον ποιητή και στιχουργό Νίκο Γκάτσο με τον Μανώλη Μητσιά και την Καροφυλιά Καραμπέτη παρακολούθησε απόψε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά της συντρόφου του, Περιστέρας Μπαζιάνα, στο νησάκι του Αγίου Αχιλλείου, στις Πρέσπες.

«Μας τιμά η παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εδώ στις Πρέσπες» είπε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του πολιτιστικού οργανισμού «Πρέσπεια» Γ. Λιάνης στην ομιλία του και εξήρε το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας επέλεξε να παραστεί στην εκδήλωση στην ακριτική Πρέσπα ενώ υπάρχει πυρετός προετοιμασίας στην κυβέρνηση για την επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν στην Αθήνα και τα εγκαίνια της 82ης ΔΕΘ.
Το μήνυμά μας είναι η ενότητα, είπε ο κ. Λιάνης και σημείωσε ότι στα 28 χρόνια λειτουργίας του Φεστιβάλ «Πρέσπεια» το έχουν επισκεφθεί για τις εκδηλώσεις όλοι όσοι διετέλεσαν Πρόεδροι της Δημοκρατίας και πρωθυπουργοί, αυτή την περίοδο.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση