GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόσα λεπτά θα χρειαστούν οι πύραυλοι της Βόρειας Κορέας για να πλήξουν το Γκουάμ;

Στην περίπτωση που η Βόρεια Κορέα πραγματοποιήσει πυραυλική επίθεση κατά του Γκουάμ, θα απαιτηθεί χρόνος 14 λεπτών μέχρι οι πύραυλοι να ...


Στην περίπτωση που η Βόρεια Κορέα πραγματοποιήσει πυραυλική επίθεση κατά του Γκουάμ, θα απαιτηθεί χρόνος 14 λεπτών μέχρι οι πύραυλοι να πλήξουν τον στόχο τους, ενώ το σύστημα συναγερμού θα έχει προειδοποιήσει τους κατοίκους, σύμφωνα με το Γραφείο Εσωτερικής Ασφάλειας του Γκουάμ.

Σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου του αναφερόμενου γραφείου, οι κάτοικοι θα ειδοποιηθούν άμεσα από σειρήνες που υπάρχουν σε όλα τα σημεία του νησιού.

Πηγή: ΑΜΠΕ

2 σχόλια

  1. Μας θυμίζει τους καραγκιόζιδες Αμερικανούς τότε στον ΟΗΕ που με παιδικά παιχνιδάκια μας λέγαν και έδειχναν τα Χημικά και βιολογικά όπλα του Σαντάμ και πόσο χρόνο χρειάζονται για να φτάσουν στο ... Λονδίνο Βερολίνο Ρώμη Παρίσι! Γιατί άραγε δεν λέγαν Μόσχα;

    Αντε Ρέ νούμερα θεατρικών σκιών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι Σας Σκεφτώσασται με τα .. Δικά Σας μέτρα και σταθμά τα Μικροαστικά και φοβηκά! ΌΧΙ Ο Ιμπεριαλισμός και Ελιτιναζισμός-Φασισμός Του Παγκόσμιου Κεφαλαίου ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ!

    ΕΜΕΙΣ Γουστάρουμε Ατομικές Πυρηνικές Υδρογονιακές Βόμβες να πέφτουν Σαν Χαλάζι! Γουστάρουμε Χημικά και Βιολογικά Καταστροφικά Πολεμικά Όπλα να Εξαπολοιωνται Παντού! Εμείς Δεν φοβόμαστε! Εσείς Φοβόμαστε Την Κακομοιριά Της Σαπιλοβοθρήλας Ζωής Σας;; Αφού Είστε Ζόμβιε Τί Θέλετε να Ζήζεται ως Ανθρωποι μέσα Στον ΚαπιταλοΙμπεριαλισμοΝαζιζοφασισμό ;;; Δεν ... Σφάξανε... καλέ!!! ή θα γίνεται Ανθρωποι ή θα φάτε Ατομικά/Πυρηνικά Χημικά/Βιολογικά ... κουφέτα!!! Έτσι Απλά και Απλό Είναι!

    ή ΚαπιταλοΙμπεριαλισμοΝαζιζοφασισμός/Βαρβαρώτητα Ζούγκλας ή Ανθρώπινη Κοινωνία! Θα Σας κάνει Το Καπιταλοναζιστικοφασιστικό Παγκόσμιο Σύστημα ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΟΛΑΣΗ! ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΔΑΝΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ Του Ιωάννη-ΧΕΙΡΩΤΕΡΗ!

    ΕΜΕΙΣ ΤΟ ... ΞΕΡΟΥΜΕ-ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΟ ... ΑΥΤΟ ΕΡΓΟ-Ω!!!


    ΌΛΟΙ ΘΑ ΨΟΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ!!!


    Όποιος Τον Θάνατο Φοβάται Δεν Έχει Ούτε Μπορεί Να Ζήσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση