GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόσες κούπες θα πάρει ακόμα; Η Ρεάλ έκανε πλάκα με την Μπαρτσελόνα στο σούπερ καπ - ΒΙΝΤΕΟ

Χωρίς τον τιμωρημένο Ρονάλντο, αλλά με την τριάδα, μπροστά, των Ασένσιο, Λούκας Βάσκεθ και Μπενζεμά να… πετάει φωτιές, ειδικά στο πρώτο ...


Χωρίς τον τιμωρημένο Ρονάλντο, αλλά με την τριάδα, μπροστά, των Ασένσιο, Λούκας Βάσκεθ και Μπενζεμά να… πετάει φωτιές, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, η «βασίλισσα» νίκησε για δεύτερη φορά (2-0) την Μπαρτσελόνα και σε συνδυασμό με το εμφατικό 3-1 του «Καμπ Νου», κατέκτησε και το Σούπερ Καπ Ισπανίας, 10ο της ιστορίας της!

Σκόρερ για την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, οι Ασένσιο (4’), με ακόμη μία, ασύλληπτη σουτάρα και Μπενζεμά (39’), με καταπληκτικό κοντρόλ και τελείωμα.

Άλλη μία κούπα, λοιπόν, για τους Μαδριλένους, που έφτασαν τις επτά με τον Γάλλο τεχνικό στον πάγκο τους και, ήδη, τις δύο στη φετινή σεζόν, αφού είχε προηγηθεί και η κατάκτηση του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ.

Όσο για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, είναι ξεκάθαρο πως έχει «θέματα», κυρίως στην άμυνα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν τραγικό για τους Καταλανούς, οι οποίοι ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο και είχαν, μάλιστα, δύο δοκάρια -όπως και η Ρεάλ, βέβαια, άλλο ένα στο πρώτο 45λεπτο.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση