GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Μπορούμε την ανατροπή στη Χώρα των Βάσκων"

Ήταν σκληρό μάθημα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού η δραματική ανατροπή του σκορ της αναμέτρησης με τη Μπιλμπάο, όταν μέσα σε επτά λεπ...


Ήταν σκληρό μάθημα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού η δραματική ανατροπή του σκορ της αναμέτρησης με τη Μπιλμπάο, όταν μέσα σε επτά λεπτά το υπέρ τους 2-0 έγινε 2-3.

Ωστόσο, θα ταξιδέψουν στη Χώρα των Βάσκων πεισμωμένοι και αποφασισμένοι για μια ακόμη μάχη, όπως τονίζει και ο Μπράιαν Καμπέσας.

"Μπορούμε την ανατροπή αν είμαστε συγκεντρωμένοι και τολμηροί στην προσπάθειά μας" δηλώνει ο 20χρονος ακραίος από το Εκουαδόρ, στο ενεργητικό του οποίου πιστώνονται δύο πανέμορφα γκολ, ένα στο Αζερμπαϊτζάν κόντρα στην Γκαμπάλα και ένα το βράδυ της Πέμπτης εναντίον των Ισπανών.

"Πάντα ελπίζουμε στο καλύτερο και πάντα θα παίζουμε γι' αυτό, ασχέτως με το ότι κάποιες φορές δεν βγαίνουν αυτά που σχεδιάζουμε στο γήπεδο. Γνωρίζουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα σε μια δύσκολη έδρα, αλλά αυτό δεν μας πτοεί, θα δουλέψουμε σκληρά για να καταφέρουμε το μέγιστο που μπορούμε και να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας.

Είμαστε μια νέα ομάδα, με στόχους και φιλοδοξίες, ικανή για σπουδαία πράγματα". Όσο για το τι έφταιξε και οι "πράσινοι" απώλεσαν ξαφνικά τον έλεγχο του ματς της Λεωφόρου, ο διεθνής με την U-20 της πατρίδας του αποφαίνεται πως "μετά από το 1-0 κάπου χάσαμε την πίστη και την αυτοσυγκέντρωση μας, έστω κι αν σκοράραμε για δεύτερη φορά.

Από το 65' και στη συνέχεια ο αντίπαλος πίεσε και μας δημιούργησε πρόβλημα, όμως επαναλαμβάνω πως δεν τελείωσε τίποτα για εμάς, ο αγώνας συνεχίζεται".

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση