GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηλεία: Εργοδότης πλήρωσε τους εργαζόμενους με... κάνναβη

Αντιμέτωποι με ένα πρωτοφανές περιστατικό βρέθηκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας στον νομό Ηλείας. Συνέλαβαν τέσσερις νε...


Αντιμέτωποι με ένα πρωτοφανές περιστατικό βρέθηκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας στον νομό Ηλείας. Συνέλαβαν τέσσερις νεαρούς Πακιστανούς οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους 215 γραμμάρια φρέσκιας κάνναβης.
Στις ερωτήσεις που έκαναν οι αστυνομικοί στους Πακιστανούς, σχετικά με το πώς βρέθηκε στην κατοχή τους η κάνναβη, η απάντηση που έλαβαν τους άφησε άφωνους.
Οι τέσσερις άνδρες υποστήριξαν ότι ο εργοδότης τους στις καλλιέργειες, αντί να τους πληρώσει με χρήματα τα τέσσερα μεροκάματα που τους όφειλε, τους πλήρωσε με… κάνναβη!
Κάτι που φυσικά το αποδέχτηκαν οι ίδιοι, αφού όπως υποστήριξαν και στο πρόσφατο παρελθόν είχαν αγοράσει από τον ίδιο άνθρωπο κάνναβη για δική τους χρήση. Οπότε δεν είχαν πρόβλημα αντί να λάβουν χρήματα για τη δουλειά που προσέφεραν, να πληρωθούν με κάνναβη.
Αμέσως μετά την κατάθεση των Πακιστανών, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 48χρονο Έλληνα εργοδότη ο οποίος παραδέχθηκε ότι έδωσε την κάνναβη στους αλλοδαπούς εργάτες του.
Ο ίδιος έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για υποθέσεις παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και τώρα σχηματίστηκε νέα δικογραφία εις βάρος του και εις βάρος των τεσσάρων Πακιστανών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση