GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στην Ηλεία - Συνεχείς αναζωπυρώσεις στα μέτωπα της φωτιάς - ΦΩΤΟ

Η πυρκαγιά ήταν σε ύφεση τις πρώτες πρωινές ώρες, ωστόσο το συμβάν είναι σε πλήρη εξέλιξη με αναζωπυρώσεις κατά διαστήματα, δήλωσε ο Γεν...


Η πυρκαγιά ήταν σε ύφεση τις πρώτες πρωινές ώρες, ωστόσο το συμβάν είναι σε πλήρη εξέλιξη με αναζωπυρώσεις κατά διαστήματα, δήλωσε ο Γενικός Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικής Δυτικής Ελλάδας, Κώστας Κυριακόπουλος στο patrisnews.com.

O αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο μέτωπο, τόνισε ότι η πυρκαγιά έχει αναζωπυρωθεί στο μέτωπο προς Δαφνιώτισσα, ενώ συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η κατάσβεση στη θέση Ρένεσι.

Να σημειωθεί ότι χθες, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, κ. Γιάννης Καπάκης, εξουσιοδότησε τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας να προχωρήσει στην έκδοση σχετικής Απόφασης Κήρυξης σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τις δασικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στην αναφερόμενη περιοχή τη Δευτέρα.

Πηγή: patrisnews.com

Πηγή ΦΩΤΟ:patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση