GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΔΥΝΑΜΙΑ! ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ δεν απαντά ο Κ. Λαλιώτης...

Panagiotis Louskos   Προσωπικά δεν θεωρώ σημαντική ....για Κώστα Λαλιωτη την πρόσφατη παρέμβαση του Επιχειρηματολογεί και σχολιάζει ...

Προσωπικά δεν θεωρώ σημαντική ....για Κώστα Λαλιωτη την πρόσφατη παρέμβαση του
Επιχειρηματολογεί και σχολιάζει το παρελθόν .....και δεν διατυπώνει προταση για το μέλλον.
Για πολλούς απο μας υπήρξε , μέντορας και φίλος .
Πάντα είχε το συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με άλλους της ιστορικής ηγεσίας , να διαμορφώνει τις εξελίξεις του μέλλοντος , διατυπώνοντας απόψεις σοβαρές και πολλες φορες τολμηρές .
Η εμφανής του αδυναμία σημερα, να διατύπωσει σύγχρονη πολιτική προταςη , δεν σημαίνει σε καμια περίπτωση οτι δεν δικαιούται , να συμμετέχει στον δημόσιο διάλογο .
Η επαναφορά της παραδοσιακής διαχωριστικής γραμμής , με τα αντιδεξιά χαρακτηριστικά , έτσι όπως αυτά διαμορφώθηκαν τις προηγούμενες δέκαετιες, και μάλιστα χρησιμοποιώντας τον βασικό της πυλώνα τον Ανδρέα Παπανδρέου δεν απαντά σ ενα βασικό ερώτημα: ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΑΝΤΔΕΞΙΕΣ ΝΙΚΕΣ .....τελικά βρέθηκε η ΕΛΚΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΗΤΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ ....γιατί ως Σοσιαλιστικό κόμμα , αυτο θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει περισσότερο απ οτιδήποτε αλλο .
Και βέβαια τι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ;;;
- Διαισθάνομαι οτι η ταχύτητα των εξελίξεων , ξεπερνά πολύ εύκολα , όσους παραμένουν επι μακρον εκτός της πραγματικής οικονομίας και παραγωγής και τους αφηνει στην μοναξιά της αναπόλησης του ένδοξου παρελθόντος .
- Η χώρα εχει πολύ περισσότερο ανάγκη αυτούς που μπορούν σημερα να συνομιλούν με το μέλλον , παρα αυτούς που καθαγιάζουν το παρελθόν .

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση