Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

  ΑΔΥΝΑΜΙΑ! ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ δεν απαντά ο Κ. Λαλιώτης...

  Προσωπικά δεν θεωρώ σημαντική ....για Κώστα Λαλιωτη την πρόσφατη παρέμβαση του
  Επιχειρηματολογεί και σχολιάζει το παρελθόν .....και δεν διατυπώνει προταση για το μέλλον.
  Για πολλούς απο μας υπήρξε , μέντορας και φίλος .
  Πάντα είχε το συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με άλλους της ιστορικής ηγεσίας , να διαμορφώνει τις εξελίξεις του μέλλοντος , διατυπώνοντας απόψεις σοβαρές και πολλες φορες τολμηρές .
  Η εμφανής του αδυναμία σημερα, να διατύπωσει σύγχρονη πολιτική προταςη , δεν σημαίνει σε καμια περίπτωση οτι δεν δικαιούται , να συμμετέχει στον δημόσιο διάλογο .
  Η επαναφορά της παραδοσιακής διαχωριστικής γραμμής , με τα αντιδεξιά χαρακτηριστικά , έτσι όπως αυτά διαμορφώθηκαν τις προηγούμενες δέκαετιες, και μάλιστα χρησιμοποιώντας τον βασικό της πυλώνα τον Ανδρέα Παπανδρέου δεν απαντά σ ενα βασικό ερώτημα: ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΑΝΤΔΕΞΙΕΣ ΝΙΚΕΣ .....τελικά βρέθηκε η ΕΛΚΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΗΤΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ ....γιατί ως Σοσιαλιστικό κόμμα , αυτο θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει περισσότερο απ οτιδήποτε αλλο .
  Και βέβαια τι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ;;;
  - Διαισθάνομαι οτι η ταχύτητα των εξελίξεων , ξεπερνά πολύ εύκολα , όσους παραμένουν επι μακρον εκτός της πραγματικής οικονομίας και παραγωγής και τους αφηνει στην μοναξιά της αναπόλησης του ένδοξου παρελθόντος .
  - Η χώρα εχει πολύ περισσότερο ανάγκη αυτούς που μπορούν σημερα να συνομιλούν με το μέλλον , παρα αυτούς που καθαγιάζουν το παρελθόν .
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: ΑΔΥΝΑΜΙΑ! ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ δεν απαντά ο Κ. Λαλιώτης... Rating: 5 Reviewed By: Press Fm