GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Γουρούνα" εισέβαλε σε εστιατόριο - Τρεις τραυματίες - ΦΩΤΟ

Οι θαμώνες ενός εστιατορίου στα Μάλια, απολάμβαναν αμέριμνοι το φαγητό τους, όταν ξαφνικά, ένα τετράτροχο όχημα, η γνωστή "γουρούνα...


Οι θαμώνες ενός εστιατορίου στα Μάλια, απολάμβαναν αμέριμνοι το φαγητό τους, όταν ξαφνικά, ένα τετράτροχο όχημα, η γνωστή "γουρούνα", εισέβαλε μέσα στο χώρο και μάλιστα χωρίς οδηγό.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, δύο νεαροί άνδρες που επέβαιναν στο τετράτροχο και κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα έχασαν τον έλεγχο του οχήματος και το εγκατέλειψαν, πριν αυτό καταλήξει στην ταβέρνα.

Το όχημα έπεσε πρώτα πάνω σε ένα τοιχίο, κάτι που ανέκοψε την ταχύτητα του. Τρία άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά, ανάμεσα τους και ένα κοριτσάκι.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, που παρέλαβε τους τραυματίες, οι οποίοι υπέστησαν σοκ, ενώ συνελήφθη ο ένας από τους δύο νεαρούς.

Σε δηλώσεις του στο ekriti.gr ο αντιδήμαρχος Χερσονήσου Μανώλης Κουλούρας, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας, ζήτησε περισσότερη και πιο ουσιαστική αστυνόμευση στην ευρύτερη περιοχή.

Πηγή: ekriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση