GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύο συλλήψεις για την επίθεση στη στρατιωτική βάση ανακοίνωσε ο υπουργός Άμυνας της Βενεζουέλας

Ο υπουργός Άμυνας της Βενεζουέλας, Βλαντιμίρ Παντρίνο, ανακοίνωσε με ανάρτησή του χθες στο Twitter τη σύλληψη δύο ανδρών που φέρονται ως...


Ο υπουργός Άμυνας της Βενεζουέλας, Βλαντιμίρ Παντρίνο, ανακοίνωσε με ανάρτησή του χθες στο Twitter τη σύλληψη δύο ανδρών που φέρονται ως οι εγκέφαλοι της επίθεσης της Κυριακής 6ης Αυγούστου εναντίον στρατιωτικής βάσης στη Βαλένσια, στη βόρεια Βενεζουέλα.

Κατά την επίθεση ενάντια στο Φορτ Παραμακάι σκοτώθηκαν δύο από τους δράστες και ο Πρόεδρος Νικολάς Μαδούρο είχε κάνει λόγο για μια «τρομοκρατική επίθεση» που πραγματοποιήθηκε από «μισθοφόρους».

«Οι συλλήψεις αποτελούν ένα ισχυρό πλήγμα ενάντια στην τρομοκρατία», ανέφερε ο Παντρίνο, τονίζοντας στους δύο άνδρες, τον ηγέτη της 41ης Ταξιαρχίας, που λέγεται Χουάν Καγκουαριπάνο και στον υπολοχαγό Τζέφερον Γκαρθία θα επιβληθούν «παραδειγματικές τιμωρίες».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση