GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ιστορικό στέλεχος", η εναλλακτική ονομασία των "συνενόχων"...

Georgios Panagiotopoulos      "Ιστορικό στέλεχος", η εναλλακτική ονομασία των "συνενόχων".   Ζούμε σε μία #χωρα_κλο...

Georgios Panagiotopoulos  
 "Ιστορικό στέλεχος", η εναλλακτική ονομασία των "συνενόχων". 
 Ζούμε σε μία #χωρα_κλοουν. Στην οποία το "σήμερα" είναι τραγικό και φαιδρό ταυτόχρονα. Στην οποία το ανεπάγγελτο πολιτικό σύστημα, αφού συμμετείχε ή συνέργησε, δια της ανοχής και του πλουτισμού, στην #μεταποληστευση, καταστρέφει συστηματικά τις ζωές καλών ανθρώπων. Συνενόχων δια της ψήφου, αλλά καλών ανθρώπων. Κλεπταποδόχων, κατόπιν εκμαυλισμού, αλλά καλών ανθρώπων (πάντα σε σχέση με τους πολιτικούς).
Ζούμε σε μια χώρα, όπου επικρατούν Σωτηριολογικές προσεγγίσεις. Όλοι περιμένουμε "κάποιον να μας σώσει". Όταν φυσικά έρθει, πάντα με ψήφο, ο "Σωτήρας", ανακαλύπτουμε ότι ήρθε για να πάρει και όχι για να δώσει. Ε, ψάχνουμε τον επόμενο. Σε μια χώρα, όπου πληρώνει ΕΝΦΙΑ ο ανήμπορος συνταξιούχος των 400 ευρώ και όχι η Ιερά Μονή με τις επταψήφιες καταθέσεις.
Ζούμε σε μια χώρα, η οποία είναι πρωταθλήτρια στην ειδωλολατρία και στην ανακύκλωση. Ειδικά στην ανακύκλωση τοξικών πολιτικών στελεχών.
ΤΩΡΑ ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ:
Ζούμε σε μια χώρα-χώρο, όπου, ΟΤΑΝ οι βιαστές και οι ληστές του λαού (γιατί πως αλλιώς μπορείς να κατονομάσεις αυτούς που θήτευσαν Πρωθυπουργοί και Υπουργοί και, έχοντας την ευθύνη του ταμείου, χρέωσαν την Πατρίδα 400 δις) ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ να κάνουν μαλακίες δημοσία δαπάνη και ΑΦΟΥ εξασφαλίσουν την εσαεί ευημερία απογόνων δημοσία δαπάνη, ΚΑΤΑΚΤΟΥΝ τον τίτλο του "ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ". Στην Ελλάδα, η απόδοση αυτής της τιμημένης ιδιότητας από τα ΜΜΕ της διαπλοκής, σημαίνει δύο πράγματα. Είτε ότι το στέλεχος έφαγε και μοίρασε εκεί που έπρεπε τον δημόσιο πλούτο, υπό την σκέπη της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (γιατί αν πάει πρόωρα φυλακή χάνονται πολλά λεφτά), είτε ότι το στέλεχος έλεγε αλήθειες, πολέμησε, κουράστηκε, το γραφικοποίησαν και το αποστράτευσαν με τον τιμητικό τίτλο "ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ", για να παίρνει στα συνέδρια και στην κηδεία του χειροκρότημα, αφού δεν ήθελε μίζες.
Ζούμε, λοιπόν, σε μια χώρα που τιμά τους θύτες της. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τιμούν ως "ιστορικά στελέχη" τους ασύλληπτους θύτες της μεταπολήστευσης και η κυβερνώσα ΑΡΙΣΤΕΡΑ τιμά ως "ιστορικά στελέχη" κάτι ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΔΙΩΚΤΕΣ που, αν δεν προσέρχονταν οι ορδές των αγανακτισμένων ψηφοφόρων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ , θα συνέχιζαν να την οδηγούν σε θριάμβους του 3%!
Γενικά, υπάρχουν και ελάχιστες εξαιρέσεις, οι οποίες προκύπτουν από την περιουσιακή κατάσταση των "ιστορικών στελεχών". Ιδεολόγος και πολυεκατομμυριούχος είναι έννοιες ασυμβίβαστες. Γιατί όσο καλά και να κρύβουν λογιστές και δικηγόροι την κλεπταποδοχή, την μοιρασιά και την γκανιότα της μεταπολήστευσης, είναι φανερό ποιος "την περνάει ζάχαρη" και ποιός όχι.
"ΨΟΦΟΣ" ΣΤΑ "ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ" ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ, ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΟΥΣ.
ΖΗΤΩ Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΡΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΑΦΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΝΑΣΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση