GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φιλιππίδης: Είχα έναν σοβαρό τραυματισμό από κακοτεχνία και υπαίτια παράλειψη των υπευθύνων

Ο Κώστας Φιλιππίδης παρά την προσπάθεια που κατέλαβε τις τελευταίες εβδομάδες δεν θα μπορέσει τελικά να πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθ...


Ο Κώστας Φιλιππίδης παρά την προσπάθεια που κατέλαβε τις τελευταίες εβδομάδες δεν θα μπορέσει τελικά να πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αφού δεν πήρε την έγκριση του γιατρού της ομοσπονδίας.

Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ με αφορμή την απουσία του από την κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς, προχώρησε στην εξής δήλωση:

«Στις 17/6 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Πάτρα, πήδηξα 5,75 μια από τις καλύτερες επιδόσεις στον κόσμο (8η).

Τη Δευτέρα 19/6 έπρεπε να κάνω άλματα για να λάβω μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εθνικών Ομάδων (Λιλ). Δυστυχώς για εμένα, είχα έναν σοβαρό τραυματισμό από κακοτεχνία και υπαίτια παράλειψη των υπευθύνων, ο οποίος μέχρι σήμερα μου δημιουργεί πρόβλημα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να συμμετάσχω στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, ο μεγαλύτερος στόχος μου για διάκριση.

Μέχρι σήμερα 1/8, ακολουθώντας πρόγραμμα αποκατάστασης και προσαρμογής μου για να αγωνιστώ και μετά από σύσταση του γιατρού κ. Διονύση Χίσσα, πραγματοποίησα μαγνητική τομογραφία στις 12:00 (σήμερα) και αξιολογώντας την ο γιατρός μου συνέστησε συνέχιση της θεραπείας και αποκατάστασης για να μην έχω περαιτέρω προβλήματα και με προέτρεψε να μην λάβω μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Εγώ τον άκουσα με ευλάβεια και τον ευχαριστώ συνεχίζοντας τις οδηγίες του.

Ο,τιδήποτε άλλο λεχθεί εκτός από αυτό που αναφέρω δεν με αντιπροσωπεύει.

Τέλος, θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα για τους Έλληνες αθλητές και τις Ελληνίδες αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ώστε να βρεθούν στις επιδόσεις τους και για να έχουν ανάλογες διακρίσεις.

Κωνσταντίνος Φιλιππίδης»

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση