GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την εγκαταλελειμμένη βίλα του στη Μύκονο επισκέφθηκε ο Λάκης Γαβαλάς - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Το εγκαταλελειμμένο σπίτι του στη Μύκονο, επισκέφθηκε ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός επιχειρηματίας ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο Fa...


Το εγκαταλελειμμένο σπίτι του στη Μύκονο, επισκέφθηκε ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός επιχειρηματίας ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook φωτογραφίες και βίντεο από τη βίλα του, στην οποία κάθε καλοκαίρι διοργάνωνε μεγάλα πάρτι, και μοιράστηκε τα συναισθήματά του με τους διαδικτυακούς του φίλους.
«Πίσω στην Πάτμο, αφού πέρασα από το λεηλατημένο μου σπίτι στη Φτελιά. Είμαι δυνατός τελικά... Αυτό το κόκκινο αντιανεμικό, με έκανε να αισθανθώ σαν ταύρος στην αρένα κι αυτό γιατί μου αρέσει να είναι γεμάτες οι κερκίδες όταν δίνω σόου.
Ο αέρας και η ενέργεια του σπιτιού με έκανε να αισθανθώ σαν σε εργοτάξιο. Ε ναι, γιατί να μην τολμήσω κι εγώ την εκμετάλλευση. Τουλάχιστον να πάρω πίσω κάποια από αυτά που έχω δώσει.
Από την άλλη όχι, θα κατευθυνθώ αλλού. Ο παράδεισος πλέον δεν έχει καμία σταθερή διεύθυνση. Ο καθένας φτιάχνει τον δικό του», έγραψε χαρακτηριστικά.
Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο:




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση