GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια μπαλαρίνα η αιτία για το διαζύγιο του Αμπράμοβιτς;

«Φωτιά» έχουν πάρει τα ΜΜΕ της Ρωσίας με το διαζύγιο του Ρώσου δισεκατομμυριούχου Ρομάν Αμπράμοβιτς από τη Ντάσα Ζούκοβα. Το ζευγάρι ...


«Φωτιά» έχουν πάρει τα ΜΜΕ της Ρωσίας με το διαζύγιο του Ρώσου δισεκατομμυριούχου Ρομάν Αμπράμοβιτς από τη Ντάσα Ζούκοβα.
Το ζευγάρι το οποίο απέκτησε και δύο παιδιά τα τελευταία χρόνια, εξέδωσε κοινή ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων τονίζεται: «θα παραμείνουμε φίλοι, γονείς και συνεργάτες».
Όπως είναι λογικό, τα Μέσα αναζητούν την αιτία πίσω από τον χωρισμό του διάσημου ζευγαριού, προσπαθώντας να βρουν τι έφταιξε και ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Tσέλσι χώρισε από την επί 10 χρόνια σύζυγό του. Τα σενάρια πάνε κι έρχονται ενώ οι φήμες για τρίτο πρόσωπο στη σχέση συνεχώς φουντώνουν.
Έτσι λοιπόν, η εμφάνιση μιας Ρωσίδας μπαλαρίνας στο πρώτο ματς της αγγλικής ομάδας για τη νέα σεζόν έδωσε την αφορμή που έψαχναν τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά.
Πηγή φωτο: Getty Images

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση