GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι θα συζητηθεί στο υπουργικό συμβούλιο που συνεδριάζει το πρωί υπό τον Τσίπρα

Συνεδριάζει σήμερα στις 10:30 το πρωί το υπουργικό συμβούλιουπό τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Η συνεδρίαση θα κινηθεί σε τρεις άξονες....


Συνεδριάζει σήμερα στις 10:30 το πρωί το υπουργικό συμβούλιουπό τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Η συνεδρίαση θα κινηθεί σε τρεις άξονες. Την προετοιμασία για τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης , το νομοθετικό έργο της κυβέρνησης στο προσεχές διάστημα αλλά και την ολοκλήρωση του προγράμματος περιλαμβάνονται στην ατζέντα της συνεδρίασης.

Από τη Θεσσαλονίκη και από το βήμα της ΔΕΘ, ο πρωθυπουργός αναμένεται να περιγράψει με σαφήνεια το σχέδιο της κυβέρνησης για την έξοδο της χώρας από το μνημόνιο και την επιτροπεία και να δώσει τις συντεταγμένες ενός προοδευτικού πολιτικού σχεδίου με επίκεντρο την δίκαιη ανάπτυξη.

Επίσης τη συζήτηση του υπουργικού συμβουλίου θα απασχολήσει και το νομοθετικό έργο της κυβέρνησης που αφορά στο προσεχές διάστημα.

Κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου θα συζητηθούν οι όποιες εκκρεμότητες αφορούν στο τρέχον πρόγραμμα, ώστε τον Αύγουστο του 2018, το μνημόνιο να αποτελεί παρελθόν για τη χώρα. Στο πλαίσιο αυτό η κυβέρνηση θέτει στις προτεραιότητές της , την προετοιμασία του εδάφους για την οριστική έξοδο της χώρας στις αγορές, την ενίσχυση της ανάπτυξης με τη προσέλκυση νέων επενδύσεων και με την υλοποίηση των αναγκαίων θεσμικών μεταρρυθμίσεων ενώ θα συνεχιστούν και οι κοινωνικές παρεμβάσεις για τον κόσμο της εργασίας αλλά και η οικοδόμηση ενός νέου κοινωνικού κράτους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση