GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ - Ντοκουμέντο από τη σύλληψη των δύο ηγετών της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα

Διεθνή κατακραυγή έχει προκαλέσει η σύλληψη δύο ηγετικών στελεχών της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας, των Λεοπόλντο Λόπες και Αντόνιο Λε...


Διεθνή κατακραυγή έχει προκαλέσει η σύλληψη δύο ηγετικών στελεχών της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας, των Λεοπόλντο Λόπες και Αντόνιο Λεντέσμα, οι οποίοι τελούσαν σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Οι δυο άνδρες συνελήφθησαν, με τις… πιτζάμες τους μέσα στη νύχτα στα σπίτια τους, όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Ίντερνετ.«Μόλις πήραν τον Λεοπόλντο από το σπίτι του, δεν ξέρουμε πού βρίσκεται, πού τον πήγανε», έγραψε στο Twitter η σύζυγός του Λίλιαν Τιντόρι, ενώ τα τρία του παιδιά έγραψαν επίσης στο Twitter ότι η Sebin πήρε τον πατέρα τους.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση καταδίκασε τη σύλληψη τους, θεωρώντας ότι πρόκειται για ένα "βήμα προς την λάθος κατεύθυνση" και επαναλαμβάνοντας την έκκληση για "αποκλιμάκωση της έντασης", που έχει προκαλέσει τον θάνατο περισσοτέρων των 120 ανθρώπων στην χώρα από τις αρχές του Απριλίου, οπότε και ξεκίνησε το κίνημα διαμαρτυρίας κατά του καθεστώτος Μαδούρο.

Σε δήλωση που εκδόθηκε από τον Λευκό Οίκο αργά χθες (ώρα ανατολικών ΗΠΑ), ο Τραμπ είπε πως ο Λεοπόλντο Λόπες και ο Αντόνιο Λεντέσμα είναι πολιτικοί κρατούμενοι που έχουν τεθεί υπό παράνομη κράτηση από την κυβέρνηση της Βενεζουέλας.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση