GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρουσιάστηκε με... καθυστέρηση ο Ντεμπελέ

Παρουσία περίπου 18.000 φιλάθλων, έγινε στο «Καμπ Νου» η επίσημη παρουσίαση του Ουσμάν Ντεμπελέ, της ακριβότερης μεταγραφής στην ιστορία...


Παρουσία περίπου 18.000 φιλάθλων, έγινε στο «Καμπ Νου» η επίσημη παρουσίαση του Ουσμάν Ντεμπελέ, της ακριβότερης μεταγραφής στην ιστορία της Μπαρτσελόνα. Ο Γάλλος επιθετικός πέρασε το πρωί από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τους «μπλαουγκράνα», όμως η παρουσίασή του καθυστέρησε περίπου δύο ώρες, για γραφειοκρατικούς λόγους (δεν είχε αποσταλεί ένα έγγραφο από την Ντόρτμουντ, όπως γνωστοποίησε η Μπαρτσελόνα). Ο 20χρονος Ντεμπελέ πήρε τη φανέλα με τον αριθμό 11, αυτήν δηλαδή που φορούσε μέχρι πρότινος ο Νεϊμάρ, πριν μεταγραφεί στη Παρί Σεν Ζερμέν αντί του μυθώδους ποσού των 222 εκατ. ευρώ.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που βρίσκομαι σε αυτό το σύλλογο, τον κορυφαίο στον κόσμο, με τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο», είπε αρχικά από μικροφώνου ο Ντεμπελέ, πριν αναφωνήσει στα καταλανικά «Ζήτω η Μπάρτσα!». «Οταν ήμουν μικρός ήθελα να παίξω στην Μπαρτσελόνα και όποτε μπορούσα παρακολουθούσα τα παιχνίδια της. Ελπίζω να έχουμε μία πολύ καλή σεζόν και να κερδίσουμε όλους τους τίτλους», κατέληξε ο διεθνής Γάλλος, η μεταγραφή του οποίου από τη Ντόρτμουντ μπορεί να φτάσει -με τα μπόνους- σχεδόν στα 150 εκατ. ευρώ.

Να σημειωθεί πάντως ότι μία μικρή μερίδα των παρευρισκόμενων οπαδών της Μπαρτσελόνα δεν έχασε την ευκαιρία να αποδοκιμάσει τον πρόεδρο του συλλόγου, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, ζητώντας με συνθήματα την παραίτησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση