GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόντρα Γαβρόγλου - ΝΔ για τη στρατιωτική θητεία

"Πρόσφατα ο Υπουργός Παιδείας κ. Γαβρόγλου είπε ότι στον Στρατό πηγαίνουν όλοι και όχι μόνο οι άριστοι. Παρέλειψε να πει ότι από το...


"Πρόσφατα ο Υπουργός Παιδείας κ. Γαβρόγλου είπε ότι στον Στρατό πηγαίνουν όλοι και όχι μόνο οι άριστοι. Παρέλειψε να πει ότι από τους όλους εξαιρέθηκε ο ίδιος με αποφάσεις της χούντας" επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, σχολιάζοντας σχετικό δημοσίευμα του "Πρώτου Θέματος".

"Προφανώς για μια ελαστική συνείδηση σαν τη δική του, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο κυνισμός, η υποκρισία και η αλαζονεία αποτελούν αντίδοτο για τα πάντα" προσθέτει η ΝΔ και καταλήγει:

"Ας πάψει, τουλάχιστον, ο κ. Γαβρόγλου να προκαλεί και να ταλαιπωρεί το χώρο της Παιδείας, τις νεότερες γενιές των Ελλήνων και την δημοκρατική ελληνική κοινωνία".

Η απάντηση του Κώστα Γαβρόγλου

Στη ΝΔ απάντησε ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

"«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη» έγραφε ο Καισάριος Δαπόντες πριν 200 χρόνια. Πού να ήξερε πόσο επίκαιρος θα ήταν ακόμη και σήμερα" σημειώνει ο κ. Γαβρόγλου.

"Η Νέα Δημοκρατία, και όχι μόνον, την εβδομάδα που πέρασε υπέστη μία πολιτική και ιδεολογική ήττα. Ο νόμος για τα Πανεπιστήμια σταματάει την απορρύθμιση των ΑΕΙ καθιερώνοντας ακαδημαϊκούς κανόνες. Αυτήν την εβδομάδα δημοσιεύθηκε επίσης το πολυσέλιδο Προεδρικό Διάταγμα για τα Δημοτικά Σχολεία αντικαθιστώντας τις ρυθμίσεις που ισχύουν εδώ και 20 χρόνια, εκσυγχρονίζοντας την λειτουργία τους" επισημαίνει ο υπουργός Παιδείας και προσθέτει:

"Αντί να επικεντρωθεί στην ουσία των ρυθμίσεων, η Ν.Δ. θέλει να συντηρήσει ένα πολεμικό κλίμα απίστευτων διαστάσεων από κοινού με το έντυπο-συνώνυμο του κιτρινισμού. Τόσο την ενδιαφέρει η εκπαίδευση, τόσο την ενδιαφέρει ο δημοκρατικός δημόσιος λόγος, τόσο την ενδιαφέρει να προστατεύσει τη σημαία αλλά και την έννοια της αριστείας από τον ευτελισμό που υφίσταται με τις φωνασκίες της".

"Όσο για τις προσωπικές επιθέσεις, τα είπε όλα ο Δαπόντες" καταλήγει ο κ. Γαβρόγλου.

ΝΔ: Αμετανόητος παραμένει ο κ. Γαβρόγλου

"Το χειρότερο για τον κ. Γαβρόγλου είναι πως παραμένει αμετανόητος" απαντά στον κ. Γαβρόγλου η ΝΔ.

"Αντί να δώσει εξηγήσεις, επιτίθεται στη Νέα Δημοκρατία. Για την ταμπακιέρα, όμως, ούτε λέξη. Σημάδι ενοχής" προσθέτει.

1 σχόλιο

  1. Αυτοί ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑ!!!

    ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΤΙΔΑ/ΚΛΗΤΩΡΙΔΑ ΌΛΗ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΌΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

    Τώρα πρέπει και ο Πιό Αδαείς να καταλάβει και να κατανόηση ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΕΞΙΑ/ΔΕΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!

    ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΓΥΜΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ!!!


    ΣΤΑ Τάρταρα με ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ!!!

    ΣΤΑ Τάρταρα Με ΌΛΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ κ. ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΣΎΣΤΗΜΑ!!!

    ΣΤΑ Τάρταρα ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΊΧΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΠΑΔΕΣ-ΡΑΓΙΑΔΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση