GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ξέσπασμα του αδελφού της Μαντόνα: "Είναι απαίσια"

Είχαν μόλις συμφιλιωθεί μετά από μια έριδα που κράτησε σχεδόν δέκα χρόνια μακριά τον ένα απ' τον άλλο λόγω ενός βιβλίου που έγραψε γ...


Είχαν μόλις συμφιλιωθεί μετά από μια έριδα που κράτησε σχεδόν δέκα χρόνια μακριά τον ένα απ' τον άλλο λόγω ενός βιβλίου που έγραψε για την αδελφή του, τη Μαντόνα. Όμως, όταν οι φωτιές δεν έχουν σβήσει τελείως, σπίθες πετάγονται ξανά. Σε μια καινούργια συνέντευξη, ο Κρίστοφερ Τσικόνε (Christopher Ciccone) κατηγόρησε τη διάσημη αδελφή του και βασίλισσα της ποπ ότι τον έβαλε σε μαύρη λίστα στο Χόλιγουντ.

Είπε, ακόμη, ότι θα μπορούσε να γράψει άλλο ένα βιβλίο για το πόσο «απαίσια» είναι. Κι όλα αυτά, εννιά χρόνια μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του, «Life with My Sister Madonna», το οποίο κατέστρεψε τη σχέση τους. Σε αυτό το βιβλίο, ο Τσικόνε είχε πει πόσο αυταρχική, ευέξαπτη και πάνω απ' όλα μοχθηρή ήταν η αδελφή του. «Θα μπορούσα να είχα γράψει αυτό το βιβλίο (σ.σ. το καινούργιο), το βιβλίο για το πόσο απαίσια είναι ή μπορεί να γίνει, αλλά δεν το έγραψα» τόνισε ο Κρίστοφερ Τσικόνε.

Ήταν και οι δύο σημαδεμένοι από τον θάνατο της μητέρας τους, όταν η Μαντόνα έφερε τον αδελφό της στη Νέα Υόρκη και τον πήρε στη δούλεψή της. Αλλά, ταυτόχρονα, τον ταπείνωνε και τον πλήρωνε λίγο, λέει ο Τσικόνε και προσθέτει ότι τον ξεμπρόστιασε ως γκέι, στην τηλεόραση. Φέρνοντας στη μνήμη του εκείνα τα περιστατικά, ο Τσικόνε, ο οποίος για χρόνια έντυνε στα παρασκήνια την αδελφή του και σχεδίαζε τα show της, εξομολογείται: «Όταν πήγα πίσω στο Λος Άντζελες, οι 500 γνωριμίες μου αποδείχθηκαν τέσσερις φίλοι. Είναι πολύ ισχυρή στο Λος Άντζελες, στη βιομηχανία. Δούλευα στη βιομηχανία, κάνοντας βίντεο και περιηγήσεις και ήταν δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να βρω δουλειά.» Εκτιμά ότι χωρίς αυτόν η Μαντόνα έχασε τον δρόμο της.

Λέει ότι μόλις που αντέχει να παρακολουθεί τα live της πια, γιατί η ίδια δεν βλέπει τι θέλουν οι φανατικοί θαυμαστές της. «Για μένα, η περφόρμανς της έχασε τη θεατρικότητά της κι έχασε τη σύνδεσή της με το ακροατήριο. Ήταν απογοητευτικό. Πόσες τουρνέ έχει κάνει από το '94; Πέντε; Είναι δύσκολο να τις δεις, γιατί ξέρω για ποιο πράγμα είναι ικανή» τονίζει. Επιμένει ότι τα αδελφάκια έκαναν πρόοδο και πίστωσε στον γηραιό πατέρα τους, τον Τόνι, μέρους του γεφυρώματος του χάσματος: «Πήγαμε παρακάτω, μιλάμε. Της μίλησα πριν δυο βδομάδες, στο αμπέλι του πατέρα μου. Για μένα έχει περάσει, αλλά ξέρω ότι αρέσει στη Μαντόνα να κρατάει κακίες. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι' αυτό.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση