Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

  ΝΤΙΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Γιατί παραιτήθηκα. Δεν είμαι περιφερόμενος...»


  Έμαθα στην ζωή μου να έχω μια αξιοπρέπεια για να με σέβονται και να με αγαπούν εχθροί και φίλοι γιατί στην πολιτική έχεις να αντιμετωπίσεις και τις δυο περιπτώσεις,άλλωστε έκανα το αυτονόητο σεβόμενος τους συναγωνιστές μου στην Θεσσαλονικη, θέλω δίκαιη κατανομή κομματικών θέσεων , θέλω όλοι οι συναγωνιστές μου να είναι ίσοι με μένα γιατί όλοι είμαστε ίσοι μέσα στο κόμμα δεν μου αρέσουν οι αδικίες και οι προωθήσεις λόγω φιλίας η γνωριμιών με τον πρόεδρο μας Πανό Καμμένο, όλοι είμαστε στρατευμένοι για το καλό της χώρας μας και όλοι πρέπει να προσφέρουμε απο τις θέσεις που μας έχουν ανάθεση ότι καλύτερο μπορούμε για να πάει η Ελλάδα μας μπροστά και όχι πίσω οπως στις παλιές εποχές ποιος θα άρπαξει το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας .

  Όσο για το ότι διορίστηκα στο ΔΣ του νεοσύστατου φορέα ΑΣΥΘ στην Θεσσαλονικη δήλωσα την παραίτηση μου διότι εγώ πολιτεύομαι στην Α ´ Αθήνας και πρέπει στην θέση μου να τοποθετηθεί στέλεχος απο την Θεσσαλονικη. Άλλωστε ο διορισμός μου στο ΔΣ του Γνα Λαικου είναι πιο επικοδομιτικος γιατί προσφέρω πολλά περισσότερα σε ένα Ιδρυμα που έχουν ανάγκη πολλοί συνάνθρωποι μας. Ευχαρίστησα τον πρόεδρο μας για την επιλογή του αλλά παράμενω στις επαλξεις του Γνα Λαικου.
  Επειδή έχω το γνωθεις σ ´ αυτόν οι κινήσεις είναι σώστε και μετρημένες .θελω να είμαι σε ένα πόστο για να μπορώ να δουλεύω και να προσφέρω σωστά και όχι να είμαι περιφερόμενος απο ΔΣ σε ΔΣ η άλλη θεση.Μια και σωστή γιατί έτσι μόνον αποδίδεις .
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  2 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 12 Αυγ 2017, 9:09:00 π.μ.

  Κομματικες θεσεις το ΔΣ μιας εταιρειας εστω του δημοσιου !!!!!!!!! Που πρεπει να μοιραζονται σαν φεουδο με δικαιοσυνη οι κομματικοι συντροφοι και αναλογα σε πια περιφερεια εκλεγονται !!!!!!!!! Γιαυτο φτασαμε εδω που φτασαμε αλλα εσεις θα μας πατε παρακατω και απο τον πατο με την τρομερη συλλογιστικη σας

  Ανώνυμος είπε... 12 Αυγ 2017, 9:17:00 π.μ.

  Η αξιοπρεπεια φθανει μεχρι το μοιρασμα των θεσεων μεταξυ των κομματικων στελεχων κατα συνεπεια και η αξιοκρατια ειναι θεμα κληρωσης !!!!!!!!!!!

  Item Reviewed: ΝΤΙΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Γιατί παραιτήθηκα. Δεν είμαι περιφερόμενος...» Rating: 5 Reviewed By: Press Fm