GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τραμπ δημιούργησε εκπομπή για τα επιτεύγματά του με παρουσιάστρια... τη νύφη του - ΒΙΝΤΕΟ

Βαρέθηκε όπως φαίνεται με τα fake news από τα αμερικανικά ΜΜΕ, όπως τα αποκαλεί ο Ντόναλντ Τραμπ, και αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική ...


Βαρέθηκε όπως φαίνεται με τα fake news από τα αμερικανικά ΜΜΕ, όπως τα αποκαλεί ο Ντόναλντ Τραμπ, και αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική του εκπομπή, που θα μεταδίδει αποκλειστικά «αληθείς ειδήσεις».

Η εκπομπή, που έχει σκοπό να απαριθμεί τα επιτεύγματά του, μεταδίδεται μέσω του λογαριασμού του Τραμπ στο Facebook, με παρουσιάστρια τη… νύφη του.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη εκπομπή της Λάρα Τραμπ παρουσιάστηκαν οι «μεγάλες επιτυχίες» του πεθερού της, την περασμένη εβδομάδα.

«Βάζω στοίχημα ότι δεν ακούσατε τίποτα για τα επιτεύγματα του προέδρου την εβδομάδα που πέρασε, αφού υπάρχουν τόσα fake news εκεί έξω», λέει η έγκυος σύζυγος του Έρικ Τραμπ. Το βίντεο έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 2 εκατομμύρια views.

Στη συνέχεια, η Λάρα Τραμπ δηλώνει περήφανη που ο πεθερός της δώρισε τον μισθό του τελευταίου τριμήνου στο υπουργείο Παιδείας, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον Τραμπ «έναν πρόεδρο που βάζει τις ανάγκες της Αμερικής πάνω από τις δικές του».

Επίσης, τονίζει ότι η ανεργία βρίσκεται στα χαμηλότερα επίπεδα από το 2001 και ότι η «οικονομία ανθεί». Ωστόσο, δεν διευκρίνισε ότι η ανεργία μειώνεται σταδιακά κάθε μήνα την τελευταία εξαετία.

Τελειώνοντας, η νύφη του Αμερικανού Προέδρου αναφέρθηκε και σε άλλες «σπουδαίες» πράξεις του Τραμπ.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: The Telegraph

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση