• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017

  Ένωση Κεντρώων: Τσίπρας και Μητσοτάκης προσπαθούν να στήσουν νέο δικομματισμό


  "Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας μάταια προσπαθούν να στήσουν νέο δικομματισμό. Ο μεν κ. Μητσοτάκης, ονομάζει φοροκαταιγίδα αυτό που συμβαίνει σήμερα και είναι όντως φοροκαταιγίδα, μόνο που όλοι αυτοί οι φόροι εφευρέθηκαν και ίσχυσαν και στην περίοδο της Ν.Δ. Επομένως φοροκαταιγίδα δεν είναι μόνο σήμερα, φοροκαταιγίδα ζούμε από το 2009, χωρίς καμία προοπτική διεξόδου από την κρίση", τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων.

  "Ο δε κ. Τσίπρας, μη έχοντας να δώσει τίποτα στη Θεσσαλονίκη, άλλοτε τα βάζει με τη σημαία, άλλοτε στηρίζει τους κουμμουνιστές, άλλοτε μιλάει για μείωση της ανεργίας, ενώ ξέρει ότι η μείωση προέρχεται από την φυγή των Ελλήνων στο εξωτερικό και οι όποιες νέες θέσεις εργασίας είναι θέσεις ολιγόωρης και υποπληρωμένης απασχόλησης", επισημαίνει η Ένωση Κεντρώων και κλείνει λέγοντας «Εν τέλει, αυτός ο νέος δικομματισμός που επιδιώκουν μάταια να στήσουν, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, είναι ένα παιχνίδι εξουσίας με μόνιμο θύμα την κοινωνία, η οποία θα καλείται πάντα να πληρώνει τα λάθη των Κυβερνήσεων».

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Ένωση Κεντρώων: Τσίπρας και Μητσοτάκης προσπαθούν να στήσουν νέο δικομματισμό Rating: 5 Reviewed By: Press- gr