GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι κάνει σήμερα ο “Νικόλας” από το “Κωνσταντίνου και Ελένης”

Ο Στέργιος Νένες, έγινε γνωστός και αγαπήθηκε από το κοινό μέσα από τον ρόλο του «Νικόλα» στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά «Κωνσταντίνο...


Ο Στέργιος Νένες, έγινε γνωστός και αγαπήθηκε από το κοινό μέσα από τον ρόλο του «Νικόλα» στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης».
Παρότι βρέθηκε στην πρώτη γραμμή, ο Στέργιος δεν υπήρξε λάτρης της δημοσιότητας. Μετά το τέλος του δημοφιλούς σίριαλ ακολούθησαν και άλλες παραγωγές: «Κρεσέντο», «Το πάτωμα», «Είσαι πολύ αλήτης τελικά», «Για την Άννα», «Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα», ενώ δάνεισε τη φωνή του στα ελληνικά καρτούν «Πλάτωνας και Πανδώρα, τα φραουλόπουλα».
Όλα αυτά τα χρόνια και έως το 2008 ο ηθοποιός έδινε το «παρών» και στο θέατρο, όπου συνεργάστηκε μέχρι και με το Εθνικό. Η κινηματογραφική παρουσία του εντοπίζεται σε πέντε παραγωγές, μεταξύ των οποίων το «Black out» του Μενέλαου Καραμαγγιώλη και η «Διακριτική γοητεία των αρσενικών» της Όλγας Μαλέα.
Από το 2008 και έπειτα χάνεται από τη δημοσιότητα, διακριτικά, αφού αποφασίζει να αφοσιωθεί στην άλλη μεγάλη του αγάπη, τις μηχανές. Την ίδια χρονιά αρχίζει να τρέχει σε αγώνες. Η πίστα στα Μέγαρα γίνεται το δεύτερο σπίτι του. Παίρνει μέρος σε διοργανώσεις από την Αθήνα έως τις Σέρρες, δηλώνει fan του Βαλεντίνο Ρόσι και έρχεται η στιγμή που νιώθει ότι θέλει να μεταδώσει την αγάπη του για τα δίκυκλα μεγάλου κυβισμού και σε άλλους ανθρώπους. Έτσι γίνεται εκπαιδευτής, διδάσκοντας τα μυστικά των μηχανών σε όποιον φιλοδοξεί να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο άθλημα.
Μεταξύ εκείνων που εμπιστεύονται τον Στέργιο είναι και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Γιούρκας Σεϊταρίδης, ο οποίος μάλιστα «αποκάλυψε» τη συνεργασία τους μέσα από το Instagram, αναρτώντας φωτογραφία τους στην πίστα των Μεγάρων. «Τέλος το μάθημα για σήμερα με τον δάσκαλο Στέργιο Νένε», είχε γράψει ο ποδοσφαιριστής. Ο Στέργιος Νένες αναλαμβάνει να μυήσει στον κόσμο της μοτοσικλέτας λιλιπούτειους αναβάτες. Τα τελευταία χρόνια είναι επικεφαλής της Yamaha Junior Academy.

Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση