GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χάσι: «Ίσως μας κάνει μεταγραφική έκπληξη ο πρόεδρος»

Ο Μπέσνικ Χάσι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για μεταγραφική έκπληξη από πλευράς του προέδρου του Ολυμπιακού, ενώ προανήγγειλε και νέες α...


Ο Μπέσνικ Χάσι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για μεταγραφική έκπληξη από πλευράς του προέδρου του Ολυμπιακού, ενώ προανήγγειλε και νέες αποχωρήσεις.
Στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ματς με την Λαμία ο Χάσι μίλησε για:
Την αναμέτρηση: Το πιο σημαντικό για εμάς εδώ σήμερα ήταν να πάρουμε τη νίκη. Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο το ματς. Γιατί πάντα μετά από Ευρώπη είναι δύσκολα. Σήμερα το δυσκολέψαμε και εμείς με τον ρυθμό που δεν είχαμε στο παιχνίδι μας. Βάλαμε ένα γκολ με ένα πέναλτι και ίσως να αξίζαμε και ένα πέναλτι ακόμα. Είχαμε μία αποβολή που πληροφορούμαστε ότι δεν ήταν. Στο β' μέρος πήγαμε καλύτερα, Παρόλα αυτά θα έπρεπε θα είχαμε βάλει ένα γκολ ακόμα.
Τις μεταγραφές και το ρόστερ: Ναι φυσικά θα ήθελα και άλλες (σ.σ. γέλια). Ο πρόεδρος είναι το αφεντικό και ξέρει. Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ. Με 32 παίκτες συν 4 κίπερ. Θα παραδώσω την λίστα με το ποιοι πρέπει να φύγουν και μετά την διακοπή θα είμαστε λιγότεροι. Ο πρόεδρος πάντα θέλει η ομάδα του να εκπροσωπήσει επάξια την ομάδα στην Ευρώπη και ποιός ξέρει. Ίσως μας κάνει κάποια μεταγραφική έκπληξη.
Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση