GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρόμος για πασίγνωστο ζευγάρι στη Μύκονο - Έπεσε θύμα ληστείας

Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στη Μύκονο, που έχει γίνει πλέον έρμαιο συμμοριών. Τόσο οι επιχειρηματίες του νησιού των ανέμων όσο και ...


Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στη Μύκονο, που έχει γίνει πλέον έρμαιο συμμοριών. Τόσο οι επιχειρηματίες του νησιού των ανέμων όσο και οι VIPs επισκέπτες, μεταξύ των οποίων μοντέλα, ηθοποιοί και άλλοι celebrities, έχουν χάσει τον ύπνο τους από τα κρούσματα ληστειών και κλοπών, αλλά και τα περιστατικά βίας που καταγράφονται καθημερινά.

Το βράδυ της Δευτέρας έζησε στιγμές τρόμου ο συνιδιοκτήτης του γνωστού beach bar SantAnna στην παραλία Παράγκα, όπως αναφέρει η Espresso.

Ο γνωστός επιχειρηματίας αναχώρησε λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ της Δευτέρας από το μαγαζί του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ξεκίνησε από το SantAnna με κατεύθυνση προς το σπίτι του, στην περιοχή Τούρλος, όπου τον περίμενε η σύζυγός του.

Μέσα σε δευτερόλεπτα πετάχτηκαν ξαφνικά μπροστά του τέσσερα ή πέντε άτομα, τα οποία άρχισαν να τον χτυπούν με μανία. Μόλις τον εξουδετέρωσαν άρπαξαν το χρυσό ρολόι του και το πορτοφόλι του και εξαφανίστηκαν. Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση ο επιχειρηματίας έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος και στη συνέχεια σύρθηκε προς την πόρτα του σπιτιού του για να ειδοποιήσει τη σύζυγό του. Εκείνη, σοκαρισμένη, κάλεσε βοήθεια και ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου. Λόγω της κατάστασης του, διακομίστηκε στην Αθήνα στις 5 τα ξημερώματα προκειμένου να νοσηλευτεί σε ιδιωτική κλινική. Σύμφωνα με τους γιατρούς που εξέτασαν τον επιχειρηματία, φέρει πολλαπλά κατάγματα στο σαγόνι. Μάλιστα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, το πιθανότερο ότι τα χτυπήματα δεν προκλήθηκαν από γυμνό χέρι, αλλά από βαρύ αντικείμενο, που μάλλον ήταν σιδερογροθιά.

Για τη ληστεία διενεργεί προανάκριση το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες μιλούσαν ελληνικά. Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στο νησί των ανέμων για να τους εντοπίσουν, καθώς πιθανολογείται πως δεν έχουν καταφέρει να διαφύγουν από τη Μύκονο. Αντικείμενο της έρευνας αποτελεί και το κίνητρο της επίθεσης, καθώς δεν έχει ξεκαθαριστεί αν επρόκειτο απλώς για ληστεία ή αν το θύμα είχε διαφορές με κάποιον.

Λίγες ώρες μετά τη ληστεία στον επιχειρηματία, τον απόλυτο τρόμο έζησε και ένα ζευγάρι επιχειρηματιών στην περιοχή Φανάρι. Άγνωστοι δράστες παραβίασαν παράθυρο της βίλας όπου διέμεναν και αφού τους έδεσαν και τους φίμωσαν άρπαξαν 15.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 16.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση