GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ! Αίρεται η ασυλία του (ευρωβουλευτή της ΝΔ) Μ. Κεφαλογιάννη...

O πρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι, διεμήνυσε στον πρόεδρο του ΕΛΚ Γιόζεφ Ντάουλ, καθώς και στον ίδιο τον επικεφαλής...

O πρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι, διεμήνυσε στον πρόεδρο του ΕΛΚ Γιόζεφ Ντάουλ, καθώς και στον ίδιο τον επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών της Ν.Δ., Μανώλη Κεφαλογιάννη, πως θα αναγκαστεί να προτείνει την άρση της ασυλίας του, αν δεν τη ζητήσει αξιοπρεπώς… από μόνος του ο τελευταίος!
Η ίδια πηγή διαβεβαιώνει σύμφωνα με το RPNtv.gr ότι ο λόγος είναι εξαιρετικά σοβαρός, ενώ φημολογείται έντονα στα υψηλά κλιμάκια των Βρυξελλών ότι το φθινόπωρο ετοιμάζεται να μεταβεί στην Ελλάδα κλιμάκιο της OLAF. Πρόκειται για την ευρωπαϊκή υπηρεσία που διερευνά περιπτώσεις απάτης εις βάρος του προϋπολογισμού της Ε.Ε., διαφθοράς και σοβαρών παραπτωμάτων στα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα… Και είναι αυτή που χαράσσει πολιτική στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την καταπολέμηση της απάτης.

1 σχόλιο

  1. Τα στελέχη της Νου-γόνο-Δούλας είναι, γραφικοί ακροδεξιοί ,τελεπερσόνες ,υπόλογοι μιζαρπάχτρες και πορφυρογέννητοι …

    Το κοπριταριό των πολιτικών γυρολόγων που κατέλαβε το κόμμα της Ν.Δ. από το 2016, μας προκαλούν φόβο, αηδία και αποστροφή.

    Σήμερα τα απολειφάδια του Μητσοτακισμού και τα απομεινάρια της Ντοροφαυλοκρατίας , επιδιώκουν με κάθε τρόπο θεμιτό και αθέμιτο, μέσω της αρχηγίας της Νου – γόνο - Δούλας να αφαιμάξουν ξανά τον δύσμοιρο Ελληνικό Λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση