GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Καθυστέρησαν τα εναέρια μέσα" λέει ο δήμαρχος Κυθήρων - Η απάντηση της Πυροσβεστικής - ΒΙΝΤΕΟ

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε την Παρασκευή στα Κύθηρα, και αναζωπυρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου. Για προληπτικούς λόγου...


Ανεξέλεγκτη μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε την Παρασκευή στα Κύθηρα, και αναζωπυρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου. Για προληπτικούς λόγους έχουν εκκενωθεί δύο περιοχές, ενώ οι ισχυροί άνεμοι που πλήττουν το νησί δυσχεραίνουν το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ο δήμαρχος Κυθήρων, Ευστράτιος Χαρχαλάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, τόνισε πως γίνεται μία εντελώς λανθασμένη διαχείριση των εναέριων μέσων καθώς κι ότι καθυστέρησαν πάρα πολύ να έρθουν.

«Από χθες μέχρι σήμερα για να έρθουν τα αεροπλάνα και τα ελικόπτερα, έπρεπε να πάρουμε εκατό φορές τηλέφωνο, θεωρώ ότι γίνεται μία πολύ λάθος διαχείριση των εναέριων μέσων. Σήμερα καθυστέρησαν πάρα πολύ να έρθουν, το απόγευμα δεν είχαμε εναέρια πυρόσβεση. Πραγματικά πιστεύω πως ο συντονισμός δεν είναι ο καλύτερος δυνατός», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρχαλάκης.

«Εμείς εκ περιτροπής έχουμε διαθέσει σχεδόν όλα τα εναέρια μέσα που είχαμε. Τα εναέρια μέσα δεν είναι δίπλα, έχουν κάποια απόσταση να καλύψουν, κι έτσι υπάρχει μία χρονοτριβή. Δεν μπορούν να σταθμεύσουν σε οποιοδήποτε αεροδρόμιο, δεν είναι τόσο απλό όπως το παρουσιάζει ο κ. δήμαρχος», απάντησε η κ. Μαλλίρη, εκπρόσωπος τύπου του Πυροβεστικού Σώματος.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση