GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίσημα παίκτης της Κοπεγχάγης ο Ζέκα

Παίκτης της Κοπεγχάγης είναι κι επίσημα ο Κάρλος Ζέκα.  Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την πώληση του Πορτογάλου (που πολιτογραφήθηκε Έλληνας...


Παίκτης της Κοπεγχάγης είναι κι επίσημα ο Κάρλος Ζέκα.  Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την πώληση του Πορτογάλου (που πολιτογραφήθηκε Έλληνας) μέσος ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στην ομάδα για έξι και πλέον χρόνια. 

Ο 28χρονος άσος φεύγοντας για τη Δανία θα φέρει στα ταμεία της ΠΑΕ περίπου 2,7 εκατ. ευρώ (τα 2 εκατ. εξ αυτών άμεσα καταβλητέα), που θα αξιοποιηθούν για την αντικατάστασή του και πιθανώς για την ενίσχυση σε άλλες θέσεις.

H ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία με την Κοπεγχάγη για την πώληση του Ζοσέ Κάρλος Γκονσάλβες Ζέκα.

Ο Παναθηναϊκός ευχαριστεί δημόσια τον Ζέκα για τη μακρόχρονη προσφορά του στο σύλλογο. Ο Ζέκα εντάχθηκε στην ομάδα το καλοκαίρι του 2011 και στη διάρκεια αυτής της εξαετίας κατέγραψε 247 συμμετοχές και 9 γκολ με τη φανέλα του Τριφυλλιού, σηκώνοντας το Κύπελλο Ελλάδας το 2014. Διατέλεσε επί σειρά ετών αρχηγός της ομάδας, αναλαμβάνοντας το βάρος της ευθύνης του περιβραχιονίου.

Πλέον ο Ζέκα ανήκει στην Κοπεγχάγη, αλλά στον Παναθηναϊκό άφησε το στίγμα του. Η αυταπάρνηση, το αγωνιστικό πνεύμα και η ηγετική στάση του εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου είναι βασικά στοιχεία που τον καθιστούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους όσους θέλουν να τιμούν τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο δεσμός Παναθηναϊκού και Ζέκα δεν σπάει. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση