GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ντάουνινγκ Στριτ αρνείται ότι η Βρετανία είναι πρόθυμη να πληρώσει για το Brexit

Η Ντάουνινγκ Στριτ απέρριψε την ιδέα της καταβολής ποσού έως 40 δισ. ευρώ για την διευθέτηση των οικονομικών υποχρεώσεων της χώρας στο ...


Η Ντάουνινγκ Στριτ απέρριψε την ιδέα της καταβολής ποσού έως 40 δισ. ευρώ για την διευθέτηση των οικονομικών υποχρεώσεων της χώρας στο πλαίσιο του Brexit, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Guardian.
Το ποσό αυτό θα ήταν ένας συμβιβασμός, διότι οι Βρυξέλλες έχουν ζητήσει περίπου 60 δισ. ευρώ. Το ποσό των 40 δισ. ευρώ θα ισοδυναμούσε και πάλι με πολλά χρόνια συνεισφορών στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό, που θα συνεχίσουν να καταβάλλονται μετά την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ τον Μάρτιο του 2019.
Πηγή της Ντάουνινγκ Στριτ δήλωσε, ωστόσο, ότι το ποσό που ανέφεραν πηγές από τις Βρυξέλλες, τις οποίες επικαλέστηκε η Sunday Telegraph, είναι "ανακριβείς εικασίες", υποβαθμίζοντας την ιδέα ότι ένα τέτοιο μεγάλο ποσό θα γίνει αποδεκτό από την κυβέρνηση ή τους ψηφοφόρους του Brexit.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ, The Guardian

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση