GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΙΕΡΑΡΧΕΣ, ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΚΑΙ CEOs! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ όλοι αυτοί να βοηθήσουν τους πυροσβέστες;

Antonis-Marios Papagiotis     Την ανικανότητα των πολιτικών ταγών μας την έχουμε βιώσει χρόνια ολάκερα και να τη συζητάμε τέτοια ώρα ...

 Την ανικανότητα των πολιτικών ταγών μας την έχουμε βιώσει χρόνια ολάκερα και να τη συζητάμε τέτοια ώρα μόνο υπεκφυγή είναι. Αλλά, μπρος σε μια τέτοια εθνική καταστροφή και μετά τις ανακοινώσεις της ντροπής για φάρμακα, γάζες, γάλα και νερό που χρειάζονται οι πυροσβέστες στα μέτωπα της κόλασης, που είναι η ευαισθησία των... ιερών πατέρων μας με τα συσσίτιά τους; 
Που είναι οι... μάγκες CEOs των κολοσσών που θησαύρισαν εν μέσω κρίσης και πολυδιαφημίζουν την "κοινωνική εταιρική τους ευθύνη" να σπεύσουν για ουσιαστικές χορηγίες; 
Που είναι ο Vikos να στείλει νερό; Που είναι ο Γρηγόρης Μικρογεύματα και τα everest, τα καλύτερα ever να στείλουν σάντουιτς; Που είναι η Βαρδινογιάννενα και ο Sakis Rouvas να πάνε να μοιράσουν τρόφιμα και θετικά να παραδειγματίσουν και να ευαισθητοποιήσουν άλλους... σπουδαίους; 
Που είναι εκείνος ο κοκάκιας γιος του μεγαλοφαρμακοβιομήχανου να καλύψει τις φαρμακευτικές ανάγκες και να βάλει καψόνι τα παλτά που χρυσοπληρώνει για να βαράνε το τόπι να πιάσουν εθελοντικά τη μάνικα; 
Που είναι η ΦΑΓΕ να στείλει γάλα; Που είναι οι μεγαλοαντιπρόσωποι αυτοκινητοβιομηχανιών, όπως οι ΑΦΟΙ Σαρακακη και ο Πολυχρόνης Συγγελίδης (Citroën Hellas, ŠKODA Hellas, ChryslerHellas) που θησαύρισε επί ΠΑΣΟΚ, να συνδράμουν με οχήματα (αγροτικά 4Χ4) για τις δυσπρόσιτες περιοχές;

2 σχόλια

  1. Μας περιγελούν, οι σύγχρονοι Νέρωνες.

    Πάνω στο δόλιο κορμί μιας χώρας που έχει παραδοθεί στις φλόγες, κονταροχτυπιούνται οι θύτες, διαγωνιζόμενοι για το ποιος θα πει την πιο ωραίες ατάκες!

    Ατάκες που ο λαός μας τις αποκαλεί με μια και μόνη λέξη: μαλακίες!

    Οι μεν παριστάνουν την κυβέρνηση , οι δε παριστάνουν την αντιπολίτευση κάτι που δεν ήταν ποτέ..Την ίδια ώρα που οι πυροσβέστες, με μόνο όπλο την ψυχή τους, παλεύουν να σώσουν ανθρώπους και περιουσίες, ένας ελεεινός εσμός θεατρίνων προσπαθεί μέσα στους καπνούς να καλύψει τη θλιβερή και σιχαμερή εικόνα του δούλου που το μόνο καθήκον που έχει αναλάβει να φέρει σε πέρας είναι οι εντολές των ξένων αφεντικών του, ασελγώντας ανερυθρίαστα πάνω στο κορμί αυτής της χώρας!

    Η φωτιά καταπίνει ό,τι κατάφερε να μείνει ζωντανό πάνω σ` αυτόν τον τόπο κι αυτοί «κλαψουρίζουν», τάχα -μέσω τουίτερ- για την καταστροφή που οι ίδιοι προετοίμαζαν χρόνια τώρα!

    Οι σύγχρονοι Νέρωνες δεν αρκούνται στο να απολαμβάνουν το έργο τους, αλλά έχουν και το θράσος να μας δουλεύουν.

    Αυτοί που απογύμνωσαν το πυροσβεστικό σώμα από κάθε είδους υλικό μέσο, και αποδυνάμωσαν το σώμα από έμψυχο υλικό, για να επανδρώσουν τα αεροδρόμια της γερμανικής FRAPORT...

    Αυτοί που ανάγκασαν τους πυροσβέστες, που απόμειναν ακόμα στο σώμα, να επιβιώνουν με μισθούς πείνας...

    Αυτοί που δε διαθέτουν ούτε ένα ευρώ, ακόμα και για το στοιχειώδη εξοπλισμό του πυροσβεστικού σώματος...


    Αυτοί που άφησαν ένα γερασμένο στόλο πυροσβεστικών αεροπλάνων να αργοπεθαίνει, χωρίς ανανέωση αλλά ακόμα και χωρίς τη δυνατότητα προμήθειας των απαραίτητων ανταλλακτικών για τη συντήρηση των αεροσκαφών που, τα ελάχιστα που πετούν ακόμα (2 από τα 10 της Αττικής), πετούν με τη δύναμη της ψυχής των πιλότων και την αγωνιώδη προσπάθεια των τεχνικών συντήρησης, που καταφεύγουν σε πατέντες (!) για να αναπληρώσουν την έλλειψη ανταλλακτικών των αεροσκαφών!..Ναι! Με πατέντες, εν έτει 2017, σε χώρα του παραδείσου με το όνομα Ευρωπαϊκή Ένωση!

    Αυτοί που, χωρίς δισταγμό και ντροπή, παρέδωσαν συνειδητά, με την ψήφο τους, την εθνική κυριαρχία της χώρας σε ξένες δυνάμεις, βγαίνουν σήμερα και τάχα αλληλοκατηγορούνται!

    Την ίδια ώρα, με δηλώσεις του, ο υπουργός δικαιοσύνης μιλά για οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας μέσω 91 εμπρησμών σε μια μέρα!

    Είναι ίσως η μοναδική φορά που θα συμφωνούσα μαζί του, αν συμπλήρωνε ότι αυτός ο πολιτικός ελεεινός θίασος (κυβέρνησης και αντιπολίτευσης) είναι αυτός που άφησε τη χώρα ανοχύρωτη, παραδίνοντάς την στις ορέξεις και τα σχέδια Τούρκων, Αλβανών, Σκοπιανών και των προστατών τους!

    Όσο αυτός ο ελεεινός θίασος του σημερινού πολιτικού προσωπικού -στο σύνολό του- παραμένει εν ενεργεία, θα δούμε χειρότερα!

    Έχω πει πολλές φορές και δεν θα πάψω να επαναλαμβάνω ότι οι «εταίροι» τους δεν θέλουν τα λεφτά, Θέλουν το οικόπεδο, αλλά χωρίς τους ιθαγενείς του!

    Κι αν δυσκολεύονται να εξανδραποδίσουν τους ιθαγενείς, του βάζουν φωτιά και το κάνουν... χέρσο!..Έτσι για να μπαίνουν και πιο εύκολα οι ανεμογεννήτριες και τα φωτοβολταϊκά πάνελ!

    Έτσι για να τεμαχίζεται πιο εύκολα το οικόπεδο και να γίνονται πιο ευδιάκριτα τα σύνορα που θέλουν να επαναχαράξουν, μοιράζοντας τα κομμάτια αυτού του τόπου στους λύκους και τα τσακάλια, κατά πώς τους βολεύει!

    Αλήθεια... μήπως η Μαφία χρησιμοποιεί διαφορετικές μεθόδους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΜΑ: Σκοτείνιασε/Σκούρενε ο Αττικός Ουρανός!


    Την Σπάθα Σήκωσε και Πάλι Του Ξένου (Αποικιοκράτη και των ντόπιων Λακέδων Αναδρομικά) Πάρε Το Κεφάλι...

    Τον Θάνατο Σου Καρτεράνε....

    Κτύπα Προτού Σε Φάνε......



    Η Πραγματική Αριστερά ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!




    1.ΥΓ.: .... σωστά τα λέται και γράφεται το Ποιοί θα μείνουν μήνουν Άνεργοι!

    Αλλά ξεχάσατε και μια "Ομάδα" που Είναι Υπεράνω κάθε και πάσης Υποψίας!

    ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ που με ζήλο αναλαμβάνουν ως Σκυταλοδρόμοι (Σκυταλοδρομικά Σκυλιά - ΣΣ/SS) ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!



    2.ΥΓ.: Η Πολιτική ΤΩΝ Μνημονίων Τόσο ΤΩΝ Προηγούμενων Λακέδων όσο και Των Σημερινών Καταστρέφουν Τόσο ΤΩΝ Ελληνικό Λαό Όσο Και Την Χώρα ΤΩΝ Ελλήνων!

    Ο Εξανδραποδισμός ΤΩΝ Ελλήνων και οι Περικοπές ΤΩΝ Μνημονίων ΑΠΟΓΥΜΝΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

    ΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΌΝΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑ!!!


    ΌΛΑ ΤΑ ΆΛΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ - ΠΛΜΛΚΕΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση