GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΑ πέταξαν με F-16 πάνω από το Αιγαίο - ΒΙΝΤΕΟ

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΑ, αντιπτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου, επισκέφτηκε σήμερα ...


Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΑ, αντιπτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου, επισκέφτηκε σήμερα την 115 πτέρυγα Μάχης.

Οι αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΑ, επιβαίνοντες σε ένα διθέσιο και ένα μονοθέσιο αεροσκάφος F-16 Blk 52+, αντίστοιχα, συμμετείχαν σε προγραμματισμένη άσκηση της 340ης μοίρας, η οποία προέβλεπε πτήση χαμηλής ναυτιλίας, εκτέλεση εικονικών προσβολών σε εναέριους και επίγειους στόχους, καθώς και εικονική αερομαχία μεταξύ των αεροσκαφών του σχηματισμού.

Η άσκηση εκτυλίχθηκε στη θαλάσσια περιοχή νότιου-νοτιοανατολικού Αιγαίου, επί τόξου Δίας (η Δία βρίσκεται βόρεια του Ηρακλείου)- Καρπάθου-Ρόδου-Καστελορίζου-Ρέθυμνο.

Η επίσκεψη του αρχηγού ΓΕΕΘΑ εντάσσεται στο πλαίσιο παρακολούθησης της εκπαίδευσης μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και της προσωπικής επαφής με το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό τους.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση