GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χάκερ ζητούν λύτρα για να μη διαρρεύσουν επεισόδια του Game of Thrones

Μία ομάδα χάκερ που χρησιμοποιούν το όνομα "Mr. Smith" ζητούν εκατομμύρια δολάρια ως λύτρα προκειμένου να μην δώσουν στη δημοσ...


Μία ομάδα χάκερ που χρησιμοποιούν το όνομα "Mr. Smith" ζητούν εκατομμύρια δολάρια ως λύτρα προκειμένου να μην δώσουν στη δημοσιότητα στοιχεία από τα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, στο βίντεο που έστειλαν οι χάκερ στον διευθύνοντα σύμβουλο της HBO μεταξύ άλλων αναφέρουν: "Εισβάλαμε με επιτυχία στο τεράστιο δίκτυό σας. Η HBO ήταν ένας από τους πιο δύσκολους στόχους μας αλλά το πετύχαμε (μας πήρε περίπου 6 μήνες)".

Οι χάκερ εκτός από στοιχεία για τα επόμενα επεισόδια υποστηρίζουν ότι έχουν στα χέρια τους έγγραφα εσωτερικής διανομής ανάμεσά στα οποία είναι προσφορές εργασίας και κείμενα μηνύσεων κατά της εταιρείας παραγωγής.

Πηγή: hollywoodreporter, abc.net.au

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση