GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόσο καλά αμείβονται οι πρωταγωνιστές του «Game of Thrones»;

Η σειρά «Game of Thrones» έχει εξελιχθεί σε τηλεοπτικό φαινόμενο, καθώς εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλον τον κόσμο το παρακολουθούν και πε...


Η σειρά «Game of Thrones» έχει εξελιχθεί σε τηλεοπτικό φαινόμενο, καθώς εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλον τον κόσμο το παρακολουθούν και περιμένουν κάθε φορά αγωνιωδώς το επόμενο επεισόδιο. Μοιραία, οι πρωταγωνιστές της σειράς έχουν εξελιχθεί σε σταρ βεληνεκούς και τα κασέ τους καταγράφουν ραγδαία άνοδο.

Πόσο καλά αμείβονται, όμως, στ' αλήθεια οι πρωταγωνιστές του «Game of Thrones»; Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Variety», η έρευνα του 2017, η οποία βασίζεται σε δειγματοληψία εκτιμήσεων για τους μισθούς των μεγαλύτερων ονομάτων της διεθνούς σόουμπιζ, οι απολαβές των πρωταγωνιστών του «Game of Thrones»... κόβουν την ανάσα!

Συγκεκριμένα, οι Kit Harington (Τζον Σνόου), Nikolaj Coster-Waldau (Τζέιμι Λάννιστερ), Peter Dinklage (Τύριον Λάννιστερ) και Lena Headey (Σέρσεϊ Λάννιστερ) λαμβάνουν περίπου 500.000 λίρες για κάθε επεισόδιο. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως μόνο για την τελευταία σεζόν των επτά επεισοδίων συγκέντρωσαν 3,5 εκατομμύρια λίρες.

Διαβάστε περισσότερα στο enikonomia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση