GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ISIS ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με μαχαίρι εναντίον στρατιωτών στις Βρυξέλλες

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με μαχαίρι εναντίον στρατιωτών που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στις Βρυξέλλ...


Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με μαχαίρι εναντίον στρατιωτών που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στις Βρυξέλλες, με ανακοίνωση που μεταδόθηκε από το "πρακτορείο" Amaq, το προπαγανδιστικό όργανό του ISIS.

"Ο εκτελεστής της επιχείρησης στις Βρυξέλλες είναι ένας στρατιώτης του Ισλαμικού Κράτους και πραγματοποίησε αυτήν την επιχείρηση ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα για επιθέσεις εναντίον των κρατών του συνασπισμού" ανέφερε η ανακοίνωση, εννοώντας τις χώρες που μετέχουν στον διεθνή συνασπισμό που μάχεται τη σουνιτική εξτρεμιστική οργάνωση υπό την ηγεσία των ΗΠΑ.

Ο άνδρας που επιτέθηκε στους στρατιώτες και έπεσε νεκρός από τα πυρά τους ήταν Βέλγος σομαλικής καταγωγής ο οποίος δεν είχε απασχολήσει τις αρχές για άλλες τρομοκρατικές υποθέσεις.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση