GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

LIVE: «Μάχη» στη Βουλή για τις αλλαγές στην Παιδεία - Παρεμβάσεις των πολιτικών αρχηγών

Σε υψηλούς τόνους διεξάγεται στη Βουλή, η συζήτηση επί του νομοσχεδίου για την ανώτατη εκπαίδευση, με τα κόμματα της αντιπολίτευσης να α...

Σε υψηλούς τόνους διεξάγεται στη Βουλή, η συζήτηση επί του νομοσχεδίου για την ανώτατη εκπαίδευση, με τα κόμματα της αντιπολίτευσης να ασκούν σκληρή κριτική στις προτεινόμενες αλλαγές.
Συγκρουσιακό αναμένεται το κλίμα σήμερα στην Ολομέλεια με τη συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να μιλήσει νωρίς το μεσημέρι. Ενδεχομένως να υπάρξει και τοποθέτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Δείτε τη συζήτηση σε απευθείας μετάδοση:

1 σχόλιο

  1. 1ον. Κυρίες και Κύριοι! Αφεντομουτσουνάρες!

    Αφήστε τον "Συνδικαλισμό" και τα Τραλαλά τα Πολιτικά Σας Αδιέξοδα!

    Συγκεκριμένη Πρόταση:

    Από ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ και για ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ στέλνονται ΓΕΜΑΤΑ Στας Ξενοκρατούμενας Αθήνας 30 Απορριματοφόρα (Τα μεγαλύτερα κάθε Νομού) και Αδείαζουν Το Περιεχόμενο Τους ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!

    Παρακαλούμε να μην γίνει "διαλογή" Σκουπιδιών!!! Αυτά που "Μαζεύεται" Εσείς Κάθε Μέρα! Εσάς που Σας βρίζουν οι Λιγδολακέδες!

    Διότι ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!

    ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ - Από Αμβλώσεις με μικροκορμάκια ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ!!!-

    Εμείς ΘΕΩΡΟΥΜΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕΤΟΧΟ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

    ΣΑΣ ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΧΝΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΑΙ ΟΛΟΥΣ!!!

    ΈΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΝΗΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    ΣΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ!



    2ον. Μια ρητορική ερώτηση στην "Ελληνική" Πολιτεία:
    Που πάνε και βρίσκουν αυτούς τους τσομπανόβλαχους;;;

    Μα τί ερώτηση! Οι Βόθροι πάντα και Πάντοτε επικοινωνούν!

    Αυτός ο ... της "Ελληνικής" παιδείας δεν μπορεί με τα δάκτυλα του το τρυπί του κωλί του να βρει (Έτσι το λένε οι Πόντιοι!!!) για ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΘΑ ΕΚΦΕΡΕΙ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ;;;

    Εμείς Δεν ξέρουμε ούτε μας ενδιαφέρει τι για "επενδύσεις" κάνουν τα ξένα καρακόλια στην Ελλάδα Εμείς εάν και το Σκατό μας είχε αξία στην Ελλάδα ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΕΝΔΥΑΜΑΙ !!!
    Διότι ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΕΚΡΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ" ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΝ ΣΥΧΑΘΕΙΚΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟΣ!!!

    Συνιστούμε ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΡΩΣΟΥΜΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση