GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζανακόπουλος: Ο Τσακαλώτος θα είναι ο υπουργός Οικονομικών που θα οδηγήσει τη χώρα εκτός μνημονίου

Μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Βασίλη Σκουρή, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ξεκαθάρισε ότι "ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα διαπραγματευθε...


Μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Βασίλη Σκουρή, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ξεκαθάρισε ότι "ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα διαπραγματευθεί την τρίτη αξιολόγηση και θα είναι ο υπουργός των Οικονομικών, ο οποίος θα οδηγήσει, μαζί με ολόκληρη την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, τη χώρα εκτός του μνημονίου τον Αύγουστο του 2018".
Απαντώντας σε ερώτηση για τα δημοσιεύματα περί επικείμενου ανασχηματισμού, ο υπουργός Επικρατείας είπε ότι βασική προτεραιότητα σε αυτήν τη φάση είναι να "τρέξει" το πρόγραμμα της κυβέρνησης, έτσι ώστε να υλοποιηθούν οι στόχοι, οι οποίοι έχουν τεθεί και σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, είναι τρεις:
1. Να έχουμε τη δυνατότητα μέχρι τον Αύγουστο του 2018 να προετοιμάσουμε το έδαφος για την οριστική έξοδο στις αγορές.
2. Να τονώσουμε το επενδυτικό ενδιαφέρον και να δώσουμε μια μεγαλύτερη δυναμική στην αναπτυξιακή τάση, που ούτως ή άλλως υπάρχει σε αυτή τη φάση στην ελληνική οικονομία.
3. Να προχωρήσουμε σε κοινωνικές παρεμβάσεις οι οποίες θα αμβλύνουν τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση