GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: Να πάρουμε πίσω το προεδρικό διάταγμα για τη σημαία

Στην απόφαση της επιλογής των σημαιοφόρων στις παρελάσεις με κλήρωση αναφέρθηκε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και αντιπρόεδρος τη...


Στην απόφαση της επιλογής των σημαιοφόρων στις παρελάσεις με κλήρωση αναφέρθηκε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή.
Ερωτηθείς για την κριτική που άσκησε στην απόφαση της επιλογής των σημαιοφόρων στις παρελάσεις στο Δημοτικό Σχολείο με κλήρωση ο κ. Καμμένος απάντησε μεταξύ άλλων ότι "διαφώνησα προσωπικά διότι θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει μία διαφοροποίηση μεταξύ της αριστείας και των αρίστων. Όλοι και στο ΣΥΡΙΖΑ και στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ και σε εμάς είμαστε υπέρ των αρίστων, των προγόνων μας, των φιλοσόφων της αρχαίας Ελλάδος, των άριστων πολιτικών που έχουν φέρει τη Δημοκρατία στην πατρίδα μας. Η αριστεία είναι η πράξη, ο άριστος δεν πρέπει να τιμάται; Εκεί είναι η βασική μου διαφοροποίηση και δεν είναι έπαθλο η σημαία. Δεν είναι ορθός ο προσδιορισμός ως έπαθλο, είναι μία τιμητική διάκριση. Στη σημαία επάνω είναι η παράδοση μας, είναι οι αγώνες μας, είναι οι θυσίες του λαού, είναι το θρησκευτικό αίσθημα, είναι οι θάλασσες μας, είναι ένας συμβολισμός. Άρα νομίζω ότι οι καλύτεροι πρέπει να την φέρουν και όχι με κλήρωση" και πρόσθεσε:
"Νομίζω ότι αυτό πρέπει να το συνεχίσουμε και δεν θα πρέπει να το απαλείψουμε, νομίζω ότι θα μπορούσαμε να το πάρουμε και πίσω αυτό το ζήτημα, θα δημιουργήσει πολλές εντάσεις... Νομίζω ότι αυτό το ζήτημα με τη σημαία στον άριστο μαθητή δεν θα περάσει εύκολα στην ελληνική κοινωνία, γιατί έτσι έχουμε μεγαλώσει οι γονείς πολλές γενιές και δεν είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να το αφαιρέσουμε. Δεν είναι έπαθλο η σημαία είναι τίτλος τιμής και οι άριστοι πάντα είναι πρώτοι".
Ακούστε το ηχητικό:

1 σχόλιο

  1. Εσεις όμως ως παράταξη αλλα κάνατε. Τωρα τα κροκοδειλια δάκρυα δεν παιρνουν άλλο στον ελληνικο λαο. Η καρεκλα πανω απο όλα. Γι αυτο και οι ιστορικοί του μέλλοντος θα σας καταγραφουν με τα μελανοτερα γράμματα. Ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση