GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Realfm 97,8: Δεν είμαι έξαλλος ακροδεξιός, είμαι φιλελεύθερος

Απάντηση μέσω του Realfm 97,8 και της εκπομπής του Νίκου Στραβελάκη έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή όσα του καταλόγισε ο κυβερνητικό...


Απάντηση μέσω του Realfm 97,8 και της εκπομπής του Νίκου Στραβελάκη έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή όσα του καταλόγισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στη συνέντευξή του στη Realnews την Κυριακή.

Ο κ. Τζανακόπουλος είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: "Η ΝΔ έχει υποστεί μία ριζική μετάλλαξη. Τα δύο πρόσωπα των αντιπροέδρων είναι σαν τα δύο πρόσωπα του Ιανού. Ο οικονομικός νεοφιλελευθερισμός συνταιριάζει αρμονικά με την εθνική και ακροδεξιά εξαλλοσύνη".

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ απαντώντας στο ερώτημα εάν είναι ένας έξαλλος ακροδεξιός και πως αυτοχαρακτηρίζεται είπε χαρακτηριστικά: "Είμαι φιλελεύθερος δεξιός. Δεν ήμουν ποτέ ακροδεξιός στη ζωή μου. Η ακροδεξιά έχει αντικοινοβουλευτικά χαρακτηριστικά, εγώ είμαι αναφανδόν οπαδός της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, άρα της ελευθερίας".

Και πρόσθεσε: "Ήμουν πάντα φιλελεύθερος δεξιός και φιλελεύθερος δεξιός παραμένω. Δεν έχω αλλάξει. Αν έχει τόση αγωνία δε ο κ. Τζανακόπουλος μπορεί να έλθει να παρακολουθήσει διάφορες πολιτικές μου ομιλίες και να μάθει ακόμα καλύτερα τι θα πει να είσαι δεξιός και φιλελεύθερος και υπερήφανος για αυτό στην Ελλάδα".

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση