GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρεις συναυλίες στο Sani Festival τον Αύγουστο

Με τρεις συναυλίες υποδέχεται τον Αύγουστο το Sani Festival και υπόσχεται μοναδικές βραδιές κάτω από τα αστέρια. Ο Μανώλης Μητσιάς ανεβα...


Με τρεις συναυλίες υποδέχεται τον Αύγουστο το Sani Festival και υπόσχεται μοναδικές βραδιές κάτω από τα αστέρια.

Ο Μανώλης Μητσιάς ανεβαίνει ξανά στον Λόφο της Σάνης, το Σάββατο 5 Αυγούστου, για να γιορτάσει την 25η επέτειο του Sani Festival.

Για 4η φορά το Sani Festival προσκαλεί τον σπουδαίο και αγαπημένο ερμηνευτή με τη δωρική φωνή και καταγωγή από την Χαλκιδική, σε μια συναυλία ειδική παραγωγή για το Sani Festival αφιερωμένη στον ίδιο και τα τραγούδια του.

Τη σκυτάλη παίρνει η αισθαντική Νατάσσα Μποφίλιου, η οποία θα εμφανιστεί στην ενότητα Greek Variations του Sani Festival, στις 13 Αυγούστου.

Στην εμφάνισή της θα παρουσιάσει το 5ο της δίσκο, «Βαβέλ ΙΙ», για το πιστό κοινό της, στον οποίο υπάρχουν μεγάλες της επιτυχίες αλλά και απρόσμενα περάσματα σε αγαπημένες της στιγμές από το παρελθόν.

Το εορταστικό πρόγραμμα του 25ου Sani Festival, ολοκληρώνεται το Σάββατο 19 Αυγούστου με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης (Κ.Ο.Θ.), μια από τις πιο σημαντικές ορχήστρες της χώρας και των Βαλκανίων υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Μιχάλη Οικονόμου σε ένα αφιέρωμα στην αλησμόνητη Μαρία Κάλλας, που ερμηνεύουν η υψίφωνος Μυρσίνη Μαργαρίτη και ο τενόρος Γιάννης Χριστόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση