GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρωταγωνίστρια του Sex and the City ετοιμάζεται για τον πολιτικό στίβο - ΦΩΤΟ

«Διατεθειμένη» να θέσει υποψηφιότητα για Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης φαίνεται πως είναι η Σίνθια Νίξον (Cynthia Nixon), γνωστή από το ρόλ...


«Διατεθειμένη» να θέσει υποψηφιότητα για Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης φαίνεται πως είναι η Σίνθια Νίξον (Cynthia Nixon), γνωστή από το ρόλο της Σαμάνθα στη σειρά “Sex and the City”, όπως αποκαλύπτει η Wall Street Journal.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ίδιας εφημερίδας, ομάδες υποστηρικτών των Δημοκρατικών προσέγγισαν την ηθοποιό και την ενθάρρυναν να διεκδικήσει το αξίωμα του Κυβερνήτη, για λογαριασμό του Δημοκρατικού Κόμματος.

Η Νίξον είναι πολιτικά δραστήρια στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, ενώ έχει συμμετάσχει και σε εκδηλώσεις κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο διευθυντής της «Alliance for Quality Education» δήλωσε στην WSJ ότι η Σίνθια Νίξον διαθέτει προοδευτικά διαπιστευτήρια και ότι η υποψηφιότητά της θα ενθουσιάσει τους ψηφοφόρους.

Άλλα ονόματα που έχουν ακουστεί ως πιθανοί διεκδικητές του αξιώματος εκ μέρους των Δημοκρατικών από τον Άντριου Κουόμο είναι – μεταξύ άλλων – ο πρώην Δημοκρατικός γερουσιαστής της Πολιτείας, Τέρι Γκίπσον και η δήμαρχος της πόλης Syracuse, Στέφανι Μίλερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση