GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο... ειδικός Γιάννης Σπαλιάρας απαντά για το αν υπήρξαν ερωτικές επαφές στο Survivor

Έντονα απασχόλησε το διαδίκτυο και τα social media αν έγινε ή όχι σεξ στον Άγιο Δομίνικο, κατά τη διάρκεια του Survivor. Για το θέμα μίλ...


Έντονα απασχόλησε το διαδίκτυο και τα social media αν έγινε ή όχι σεξ στον Άγιο Δομίνικο, κατά τη διάρκεια του Survivor.

Για το θέμα μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Down Town και ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι δεν δίστασε να απαντήσει για το αν υπήρξαν ερωτικές επαφές στο Survivor.

"Υπήρξαν ερωτικές συνευρέσεις στον Άγιο Δομίνικο ανάμεσα σε ζευγάρια παικτών;" ρωτήθηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας και αποκάλυψε:

«Δεν υπήρχε πολύ φλερτ μέσα στο Survivor, υπήρχαν κάποιες συμπάθειες, αλλά μέχρι εκεί. Δημιουργήθηκαν πολλές φιλίες αλλά όχι σχέσεις. Η ερωτική διάθεση ήταν ανύπαρκτη. Όταν σε θερίζει η πείνα δε σκέφτεσαι τέτοια πράγματα, ήταν κάτι που το είχαμε ξεχάσει. Ξεχάσαμε το φλερτ, τον έρωτα, το σεξ μέσα στο παιχνίδι. Το θυμηθήκαμε μετά, ευτυχώς. Ακόμα προσαρμόζομαι, μου φαίνεται περίεργη η βαβούρα της πόλης, ακόμα και που οδηγώ μου φαίνεται περίεργο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση