GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το tweet του Ομπάμα για τη ρατσιστική βία που απέσπασε εκατομμύρια likes - ΦΩΤΟ

Εκατομμύρια likes απέσπασε το tweet του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα για τη ρατσιστική βία μετά τα επεισόδια που ξέσπασαν στο Σά...


Εκατομμύρια likes απέσπασε το tweet του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα για τη ρατσιστική βία μετά τα επεισόδια που ξέσπασαν στο Σάρλοτσβιλ στη Βιρτζίνια.

Το tweet με μία ρήση του Νέλσον Μαντέλα, που έκανε ο Μπαράκ Ομπάμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, στις 13 Αυγούστου, μετράει ήδη περισσότερα από 3 εκατομμύρια likes, και περισσότερα από 1 εκατομμύριο retweets.

"Ουδείς γεννιέται με μίσος στην καρδιά του για κάποιο άλλο πρόσωπο λόγω του χρώματος της επιδερμίδας του ή των θρησκευτικών του πεποιθήσεων. Οι άνθρωποι πρέπει να μάθουν να μισούν, και αν μπορούν να μάθουν να μισούν, μπορούν να διδαχθούν να αγαπούν. Η αγάπη έρχεται πιο φυσικά στην ανθρώπινη καρδιά, παρά το αντίθετό της. - Νέλσον Μαντέλα", έγραψε ο πρώην Αμερικανός Πρόεδρος στο Twitter.

Δείτε τα tweets:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση